Sicer pa hvala.
strešni nosilci in kovčki za foresterja
Za FORESTERJA original Subaru (drugač proizvajalec Mont Blanc) jajc od jajca, sploh zaradi bednega sistema strešnih sani, kjer na eni strani nalega samo provizorično, na notranji pa zajema.KA napisal/-a:A ima kdo original Subaru kovček zmontiran... me zanima kakšna je kvaliteta v primerjavi s Thule oz. ostalimi proizvajalci.... Sm vprašal za ceno pa me pri nas pride kovček 380 l + nosilci cca 830 EUR... v Italiji pa isti komplet 580 EUR... razlika je kr...
lp
Glas Thule-tu
Največja napaka je ker ima nastavljivo za različne avte - širina in to, vogali s tem niso nikol 100% fiksni. Moje mnenje.
markoter jst sem se tud trudil in iskal nekaj kompaktnega rabljenega končal pa sem na novi 500l trugi od G3 za nekih 160 EUR lani, ker so ble vse rablene velike dvakrat dražje, eni hočjo za tedensko najemnino tolk kolikor sem dal za novo, preveri najprej internetne štacune preden kupiš staro in zgonjeno
ko bi bil vedež ne bil bi revež
LP DARC
LP DARC
pozdravljeni
torej poletje se bliza in treba bo na morje.
povecale so se potrebe po prostoru tako da bo potrebno nabavit kovcek.
Zanima me ce bi mi torej lahko kdo tocno napisal katere nosilce potrebujem za foresterja 2006 in kje to najugodneje dobim. A bodo potem ustrezali vsi kovcki na te nosilce?
hvala za odgovor in lp
torej poletje se bliza in treba bo na morje.
povecale so se potrebe po prostoru tako da bo potrebno nabavit kovcek.
Zanima me ce bi mi torej lahko kdo tocno napisal katere nosilce potrebujem za foresterja 2006 in kje to najugodneje dobim. A bodo potem ustrezali vsi kovcki na te nosilce?
hvala za odgovor in lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov