Moj fori 2003 na plin
Re: Moj fori 2003 na plin
Jaz imam 2000 letnik, če ti kej pomaga, Vrhnika...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Jst sm dubu pri Novaku kat za 100€, je na tehnicnem spraseval ce sm hibrida nazaj prpelu 
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Jaz imam eno 22433AA410 doma. O stanju težko kaj rečem, ker je že vsaj 10 let pri meni na polici, ampak kolikor se spomnim, sem jo menjal po nepotrebnem (se pravi, nova ni spremenila / odpravila težav na takratnem Legacy-u)...
Podarim.
Podarim.
A se da to kaj preverit (npr z multimetrom) ce je dobra?
S kje pa si?
S kje pa si?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
V service manual-u so konfliktne informacije - po eni strani naj bi bil v vžigalni tuljavi integriran 'ignitor' (elektronika), kar pomeni, da primarnih navitij ne moreš direktno zmerit, kar nekako potrjuje tudi električna shema, po drugi strani pa imajo napisano in narisano, da naj bi izmeril primarna navitja in po teh meritvah moja tuljava ni dobra.
Sem pa iz Maribora.
Sem pa iz Maribora.
Kako pa se to zmeri?
Aja, maribor mi je pa malo predelec z gorenjske... sploh se ce ni sigurno da dela...
Aja, maribor mi je pa malo predelec z gorenjske... sploh se ce ni sigurno da dela...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
S tem da tole se ne ujema z električnim načrtom:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Sem zmeril...na konektorju ni nic pokazalo, sem pa potem se tam kjer so kabli gor nataknjeni in je bilo med 1 pa 2 in med 3 pa 4 13.3ohm, malenkost razlike.
Tehnicni narjen
Za previsoko lambdo je bla kriva luknja v auspuhu, sem pa skorej ze katalizator menjal...
To je bla luknja kje blizu katalizatorja ali bolj zadaj pri loncu?
Čestitke za opravljen tehnični
Pri teh letnikih si lahko kar čestitamo za opravljen tehnični
Mene to čaka naslednji mesec 
Čestitke za opravljen tehnični
ignorance is bliss
čisto pred zadnjim loncem.
hvala
saj ga še čaka nastavljanje ventilov da bo lepo tekel, ampak zaenkrat važno da je tehnični

hvala
Po par mescih miru me je spet obiskala CE lucka...
P0302 Cylinder 2 Misfire Detected
Dons se mi je tretjic prizgala v roku enga, mogoce dveh mesecov. Ponavad se je przgala ce sem hladen motor pustil nekaj casa v prostem teku, slisal se je tud da mal nemirno laufa (ne vsakic, pomoje sam takrat k se je pol ce lucka przgala).
Kok je to nujno za odpravt napako glede na to da vecinoma normaln dela? Pa kje najprej zacet iskat?
P0302 Cylinder 2 Misfire Detected
Dons se mi je tretjic prizgala v roku enga, mogoce dveh mesecov. Ponavad se je przgala ce sem hladen motor pustil nekaj casa v prostem teku, slisal se je tud da mal nemirno laufa (ne vsakic, pomoje sam takrat k se je pol ce lucka przgala).
Kok je to nujno za odpravt napako glede na to da vecinoma normaln dela? Pa kje najprej zacet iskat?
Kabli, svečke?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kabli so bli menjani pred dobrim letom, svecke letos poleti... A je lahko kriv rahlo zarustan stik na cinspuli? Se mi zdi da sem enkrat gledal da se ravno ta pri drugem kablu ni svetil, ostali 3 pa so se...
Kdo je na strani
Po forumu brska: liquido in 2 gostov