Forester 2000 - Zadnja amortizerja & fedra
- markoter
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 645
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
samo malo me pa še vseeno moti višina zadaj.
bi verjetno moral menjati še vzmeti al kaj? a je normalno da je zadaj nižji kot spredaj? ko bi bil le tako visok kot spredaj.
kak je blo lepo videt, ko ga je serviser dvigoval, sem si mislil, ko bi bil tk visok, ko so kolesa imela zadnji stik s tlemi
pol pa ne bi bilo kakšnih ovir več 
bi verjetno moral menjati še vzmeti al kaj? a je normalno da je zadaj nižji kot spredaj? ko bi bil le tako visok kot spredaj.
kak je blo lepo videt, ko ga je serviser dvigoval, sem si mislil, ko bi bil tk visok, ko so kolesa imela zadnji stik s tlemi
Lahko daš pa amortizerje Kayaba al monroe in ga dvigneš za 2-3cm zadaj
S tem boš prišel najcenej skozi pa še višino si kar sam zamisliš kakšpno bi imel. Ko bo meni padla rit bom najverjetneje zadevo rešil z amortizerji kayaba nastavljivostLESS
in podložke pa gasa.
Če pa kdo dvomi v višanje potem se ne bi obnesla tudi vožnja vsaj 20 legacyjev, ki sem jih dvignu spredi in zadi
Če pa kdo dvomi v višanje potem se ne bi obnesla tudi vožnja vsaj 20 legacyjev, ki sem jih dvignu spredi in zadi
Kasneje opazil da imaš že zrihtane amortizerje, no potem ti ostane opcija dviga ali nakup vzmeti, nekdo s foruma s forijem turbak je menju fedre - oz. mu jih je njegov mehanik zrihtal ugodno (kje za koliko in kako pa ne vemo
).
Kaj več pa ne vem povedati, saj se mi še ni bilo potrebno ubadati s tem.
Kaj več pa ne vem povedati, saj se mi še ni bilo potrebno ubadati s tem.
Morda prtljažne vrata ?? Nofear mi je enkrat nekaj podobnega omenjal pri njegovem foriju.markoter napisal/-a:od kar sem menjal frdre in amortizerje na foriju mi ˝škriplje˝nekje tam zadaj. to se pojavlja na makedamu in na zjebanem asfaltu. skratka, ko ruka.
je kdo imel kakšen podoben problem?
@niva tist je bilo bolj zamolklo udarjanje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost