Jaz vem za enega Outbacka, ki ima v homolomo napisano 5A pa je zaropotal. Pa je bil redno servisiran. kilometrov pa dobrih 200 tisoč.Fusion napisal/-a:kater motor, euro4 al 5primoz napisal/-a:No danes izvedel še za enga legacya 2010, ki se mu je ta teden zgodilo isto.![]()
![]()
kolk km?
Danes crknu Forester 2010 Dizel
Re: Danes crknu Forester 2010 Dizel
Go Westy, go!
No moj je pri 132.000, en poznan legacy pr cca 150.000, za tega ta zadnjega pa še poizvem.
Ajej, Fusion bo dobil predčasno sive lase 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Prvič slišim za informacijo, da je zaropotal euro 5 diesel motor. Po trditvah pooblaščencev se to še ni zgodilo. Morda je bilo pa do sedaj premalo prevoženih km ??picinni napisal/-a:
Jaz vem za enega Outbacka, ki ima v homolomo napisano 5A pa je zaropotal. Pa je bil redno servisiran. kilometrov pa dobrih 200 tisoč.
Forester diesel
pa čir na želodcuBackW00d napisal/-a:Ajej, Fusion bo dobil predčasno sive lase
Pa še kakšen zraven. Če bo prišlo do spremembe barve las, bom jaz kar zadovoljen - siv sem že zdaj.BackW00d napisal/-a:Ajej, Fusion bo dobil predčasno sive lase
Forester diesel
Če je samo sprememba barve las, še ni tako hudo. Hujše bi blo število las... :-)
Res, cela jeba s temi dizli in to na glavnem delu. Ima kdo kakšno informacijo, da še pri kakšni znamki prihaja do strojeloma pogonskega agregata?
Res, cela jeba s temi dizli in to na glavnem delu. Ima kdo kakšno informacijo, da še pri kakšni znamki prihaja do strojeloma pogonskega agregata?
Kar verjemi. 100% informacija.kamsedlo napisal/-a:picinni napisal/-a:Prvič slišim za informacijo, da je zaropotal euro 5 diesel motor. Po trditvah pooblaščencev se to še ni zgodilo. Morda je bilo pa do sedaj premalo prevoženih km ??
Razen, če so japonci zgoljufali in dali v to vozilo pri vgradnji euro 4, v št. šasije pa vpisali (kao) euro 5...
Go Westy, go!
dejansko obstaja možnost, da je prišlo do napake pri vnosu podatkov.
Sem imal xaro picaso, registrirano kot 4 sedežnik
Zadaj pa 3 fotelji http://images.chapelmotors.com/vehicles ... 40x480.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
napako smo odkril šele pri prodaji, ko je novi lastnik gledal prometno
Sem imal xaro picaso, registrirano kot 4 sedežnik
Zadaj pa 3 fotelji http://images.chapelmotors.com/vehicles ... 40x480.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
napako smo odkril šele pri prodaji, ko je novi lastnik gledal prometno
V torek sem poslal email na cca 50 servisov v ita in at.
Odgovoril so trije
6 je bilo pa napačnih email naslovov iz uradne sletne strani
O teh treh ni nihče imel primera s počeno gredjo na euro5 motorju.
Odgovoril so trije
O teh treh ni nihče imel primera s počeno gredjo na euro5 motorju.
Ja nč mene so danes razveselili iz subaruja, da dobim bolj kot ne vse novo na njihov račun.

dej kaj več povej :-D
a si se pritožil, garancija, kako to?
Ja trenutno nč kaj posebnega. Servis je izpolnil vse po predipisih, poslal dokumentacijo (slike, rezultate, da je vse ok, da ni bil čipiran, da je blo olje ok, da.....) . In danes so me poklicali, da je menedžer iz ITA odobril (ne vem kaj vse mi je naštel - blok, glava, bati, gred, tesnila,....) in koliko delovnih ur. Tak da upam da je to to.
To pa je odlična novica. Očitno imaš redno servisiranega in nikoli prekoračen interval za zamenjavo olja.
Evo, pa bo zopet za en čas mir, ko ti ga popravijo :.sup . Kdo ti bo to delal? Interservis?
Evo, pa bo zopet za en čas mir, ko ti ga popravijo :.sup . Kdo ti bo to delal? Interservis?
Go Westy, go!
Se pravi, da mi Kržič ni lagal.kamsedlo napisal/-a:
To, da ti gredolom odpravijo pod garancijo - v kolikor imaš brezhibno servisno knjižico, je pa meni osebno trdil Kržič, ko sem ga spraševal v zvezi s tem "sranjem ". Kaj je pa res, pa ne vem.
Primoz, ko boš zadevo uredil, nam prosim sporoči kako in kaj.
Forester diesel
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost