Za te sem že slišal. En na skylineowners-uk ima v temi opisano, kak so mu zrihtali žaromete za R34 - poslal jih je k njim. Narejeno v nulo, vendar €€€. Scooby mi je že požrl tolko denarja, da se moram malo brzdati, čeprav je to-do list še vedno ogromen. V kratkem bom moral menjat volansko letev, ker pušča zgoraj na "glavi" (hidravliki). Interservice me je nasmejal z ceno 2200€, samo za glavo!

ebay.uk ima za 338€ kompletno letev, to je najcenej kar sem našel - kavcija všteta, ker se ne splača pošiljat staro letev nazaj. Žaromete moram itak potihtat, ker so obup. Za desnega se bom probal prek zavarovalnice zmenit, levega pa rabljenega dobro ohranjenega. Potem pa zgoraj napisani lichetex + leče in to, je to. Pa kot za šalo so mi crknili v zaporedju: wideband sonda za afr - edini plus je to, da sem našel najcenejšo kataloško za Innovate LC2 in druge, ki uporabljajo
Bosch LSU4.9 sondo. Najcenejša bosch sonda, ki ustreža po dolžini in natančnosti kalibracije:
0281004129. Nato mi je crknil greddy ebc - še odkrivam napako. Potem oil press, občasno kaže 120, večinoma pa 0 - senzor fuč. Pika na i je pa stropna ura, ki je pravtako fuč. Zgleda me je alternator redno nategnil...