Nova pridobitev Subaru Forester 2.0X, BI-FUEL
Re: Nova pridobitev Subaru Forester 2.0X, BI-FUEL
Strojnik005, ko pridem iz šihta (ob 07:45) najprej eno kavico potem pa sliko brez vitla. Bom pa slikal ploščo na katero je pritrjen vitel.
Se opravičujem za pozno objavo slike. Zadržan na šihtu, potem ena kavica, malo spanja in potem veselo uporabo vitla po terenu in sedaj še slika umazanega (kolikor se vidi) FORESTER-ja brez vitla. Jutri verjetno ponovim vitlanje po terenu.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Tole luknjo bi jaz zapru z kvadratnim čepom, ki ga dobiš v Merkurju.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ne sigurne ne, zapre se z adapterjem, ki je lahko postrani zaprt, ali pa narejen tako, da ima rinko za vleči. Ta adapter se dela. Tako je, če kupiš original o Avstralcev. No zdajle pada dež in upam, da bo malo namočilo, potem pa juhu na teren. LP.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Dobr ste tole zrihtal 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Pozdravljen Pero, z zanimanjem spremljam potek tvoje predelave. Kdaj planiraš izvedbo motaže vitla tudi na vlečno kljuko in pa dvig Foresterja. Imaš morda prihajajočo soboto namen testirati - se da pofirbcati?
Lp!
Lp!
Primzi, glej ti sporočim danes do večera ali pa jutri. Načeloma bi šlo v sobota dopoldne. Glede adapterja za na vl. kljuko pa upam, da bi bil do sobote.
Evo še nekaj slik.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Evo spet sem tu; avto se še vedno prodaja vendar ne pod ceno eurotakse. Samo toliko za informacijo.
Sedaj pa drugo. Cena vzmeti za dvig FORIJA sem našel pri hrvaškem zastopniku za IRONMAN za celo bivšo JUGO. Vendar jih še nisem naročil, ker je dobavni rok cca 70 dni. Je pa še ena varjanta - TVP tovarna vzmeti Ptuj. Dal sem podatke, to se pravi VSE mere in ostalo od IRONMEN-a in dobil ceno 65 eur + ddv za kos, rok dobave cca 3 - 4 dni. Oni delajo vzmeti tudi za vozila (med njimi tudi za BMW X 5).
Imam eno vprašanje ali ima kdo prednje in zadnje vzmeti za FORIJA LETNIK 2005 za par dni, da jih nesem pokazati konstruktorju v TVP? HVALA
Sedaj pa drugo. Cena vzmeti za dvig FORIJA sem našel pri hrvaškem zastopniku za IRONMAN za celo bivšo JUGO. Vendar jih še nisem naročil, ker je dobavni rok cca 70 dni. Je pa še ena varjanta - TVP tovarna vzmeti Ptuj. Dal sem podatke, to se pravi VSE mere in ostalo od IRONMEN-a in dobil ceno 65 eur + ddv za kos, rok dobave cca 3 - 4 dni. Oni delajo vzmeti tudi za vozila (med njimi tudi za BMW X 5).
Imam eno vprašanje ali ima kdo prednje in zadnje vzmeti za FORIJA LETNIK 2005 za par dni, da jih nesem pokazati konstruktorju v TVP? HVALA
Hmm, visoka cena za dvig Foresterja.
Konstruktor bi pa moral sam povedati katere mere mu moraš izmeriti in bi z lahkoto skonstruiral višje. Če ti jih bo kdo rental, ti lahko pomerim karakteristiko.
Konstruktor bi pa moral sam povedati katere mere mu moraš izmeriti in bi z lahkoto skonstruiral višje. Če ti jih bo kdo rental, ti lahko pomerim karakteristiko.
Ja, kaj pa iz Australije; nobeden pa ne pove, da je potrebno plačati še prevoz in pa carino. Kaj meniš pa na to?
Sem se zanimal za odbijače od SUBAEXTREM; odgovor iz Australije cca 1.700,00 EUR, PREVOZ IN CARINA PA ŠE TIR ČETRT TE CENE IN KJE SI POTEM?
Thomas22, če ti ni odveč prosim pomeri karakteristike.
Pa še to; jaz mislim, da niso nič višji od original. Verjetno je razlika v trdoti materiala (vzmetne palice), da se toliko ne posede vozilo.
Sem se zanimal za odbijače od SUBAEXTREM; odgovor iz Australije cca 1.700,00 EUR, PREVOZ IN CARINA PA ŠE TIR ČETRT TE CENE IN KJE SI POTEM?
Thomas22, če ti ni odveč prosim pomeri karakteristike.
Pa še to; jaz mislim, da niso nič višji od original. Verjetno je razlika v trdoti materiala (vzmetne palice), da se toliko ne posede vozilo.
Lahko pomerim, če mi kdo renta vzmet.
Če ti hočeš le trše, se to lahko uredi z kaljenjem.
Kaj pravzaprav hočeš?
Če ti hočeš le trše, se to lahko uredi z kaljenjem.
Kaj pravzaprav hočeš?
@pero112: lahko poskusiš še pri našem uvozniku, Robert Jeler, 041 709 598. Pri njem je bil precej krajši dobavni rok.
Thomas22, kaljenje ne, razen, original. To bi lahko naredil doma (oče orodjar 40 let-vodja orodjarne in veliko kalil sedaj je v penziji in mi je on odsvetoval, ker se lahko veliko za je..š.).
Mesečnik, hvala za tel. številko.
Mesečnik, hvala za tel. številko.
Jaz imam zadnje, samo problem je ker je avto z navadnimi amortizerji 3cm nižji.
Idealni za mero bi bili iz Ameriškega trga.
Idealni za mero bi bili iz Ameriškega trga.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov