Tipka na armaturi sicer na videz dela ampak ga ne morem aktivirat, preveril sem volan pa vse do 1. konektorja naprej pa nisem iskal kam grejo kabli.
A kdo ve kje je elektronika , pod haubo zajla je cela ? A je kakšen namig , je kdo že mel tak problem.
Forester l.2001 tempomat ne deluje.
Re: Tempomat več noče
1.) Ne vemo kateri avto, letnik, model,...?
2.) Pri kateri hitrosti si probaval?
3.) Imaš slučajno CE lučko za kaj prižgano? Si resetiral računalnik?
2.) Pri kateri hitrosti si probaval?
3.) Imaš slučajno CE lučko za kaj prižgano? Si resetiral računalnik?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Re: Tempomat več noče Forester 2001
1.) Ne vemo kateri avto, letnik, model,...? Forester 2001
2.) Pri kateri hitrosti si probaval? pri različnih
3.) Imaš slučajno CE lučko za kaj prižgano? Si resetiral računalnik? kako se resetira
LP Joc
Resetiraš tako, da za 20 minut odklopiš akumulator, lahko pa preko računalnika in obd priklopa.
Tempomat ima tvoj avto še na zajlo - preveri pod havbo ali je vse nastavljeno, ali pa je kaka zajla stragana.
Tempomat ima tvoj avto še na zajlo - preveri pod havbo ali je vse nastavljeno, ali pa je kaka zajla stragana.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
meni je na toyoti nagajalo stikalo pri pedalu sklopke. je ostalo v stiku, ker je bilo že staro in polno prahu in smeti. avtoelektričar ga je previdno razdrl in očistil ter podmazal batek stikala. preglej še stikalo na pedalu zavore.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
To je dobra informacija ja! Tole sem tudi že jaz slišal, da se je zgodilo pri kakih drugih znamkah.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost