Forester na jumbo plakatih
Forester na jumbo plakatih
No mene je pa presenetilo. da so le začeli malo propagando delat tudi za prodajo teh avtomobilov. Kar nekaj jumbov plakatov se je pojavilo, gor pa bel forester. no ja osebno se mi zdi, da bi bila katera druga barva ,posebno metalik, naredila bolj privlačnega.
---dodal moderator
popravil sem naslov, saj ne gre za oglas, ampak reklamno akcijo.. LP G.
---dodal moderator
popravil sem naslov, saj ne gre za oglas, ampak reklamno akcijo.. LP G.
Bel je lep (krasen)... a je med jadrnicami na billboardih morda premalo opazen (kontrasten).
http://www.subaru-slo.net/userpix/6_For ... _032_1.jpg
http://www.subaru-slo.net/userpix/6_For ... _032_1.jpg
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
-
subidu
-
subidu
@ subidu in še kdo:
ne tako ozko razmišljat...beri gorazdov post...forester je poleg terenca zelo udoben "cestni" avto, zaradi reduktorja primeren za vleko takšnih in drugačnih prikolic! Hribi so pa tud na morju, a ne? Snega pa itak ni-sicer je bila taka reklama v časopisu.
itak, pa veste, da sem alergična na komentiranje reklam
, ker stvari pač niso tako lahke kot izgledajo...
p.s. pa prosim, ker nisem nič vprašala ne odgovarjat na moj post-grrr
ne tako ozko razmišljat...beri gorazdov post...forester je poleg terenca zelo udoben "cestni" avto, zaradi reduktorja primeren za vleko takšnih in drugačnih prikolic! Hribi so pa tud na morju, a ne? Snega pa itak ni-sicer je bila taka reklama v časopisu.
itak, pa veste, da sem alergična na komentiranje reklam
p.s. pa prosim, ker nisem nič vprašala ne odgovarjat na moj post-grrr
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6
-
subidu
Ker rada ljudi jezim, veš da ti odgovorim
(hehe.....kera fajn rima mi je ratala) Ne gre za to, da ne znam pogledati širše...predvsem vidim problem v tem, da večina ljudi ne zna gledati širše. In da, vem, da reklamiranje ni lahka (in poceni) stvar, zato je pohvalno, da je. Takšna ali drugačna. Samo da je.
(lohk bi mu še kakšen surf dali na streho
)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov