No pa je končno pri bajti tudi forester, dolgo sem ga čakal, vmes sem imel še JUSTIYa, ki mi je kar dobro služil 2 zimi, potem pa ga je rja pojedla, pri nakupu mi je bil v veliko pomoč uporabnik @nebivedu, v bistvu je on opravil ogled, jaz pa sem samo prišel z denarjem in kupil foresterja, ne da bi ga prej videl, razen na oglasu, @nebivedu 100x hvala

, sedaj pa da ga malo opišem, je 2,0 motor 125KM automatic, naj bi imel 193000km, glede na to da je vozilo slovensko, bi lahko km bili približno realni??????, glede na porabo bencina mislim, da se prav veliko km ni delalo, kar se tiče pleha ne izgleda da bi bil gnil, lukenj ni, povsem tem deževju je v kabini suh, tudi šibedah ima in ne pušča, pelje se lepo, bo pa potrebno menjat zadnjo amortizacijo, ker se sedaj počutim kot da bi se peljal s kočijo

, v kabini pa bo potrebno zamenjati kar nekaj žarnic v armaturi, tudi notranja razsvetljava ne dela, no sej za ta denar 1500€ ne moreš pričakovat, da bo vse bp, ker nisem dobil nobenih navodil, se še kar malo lovim z vsemi knofi na armaturi, predvsem me zanima knof bright, kakšno funkcijo ima, ko pritisnem nanj se nič ne zgodi?????
Bodi dovolj, ko bom skuril prvi tank, pa zopet kaj napišem, pa še kaj se bo nabralo... žal ne znam še prilepit slike, ali mi lahko kdo pomaga, hvala....
forester je bel, pa okol stekel pa po robu strehe je črn, mogoče ga kdo od forumašev pozna???? vsaka info je dobrodošla
Lp Jani