Zdravo
na sumu imamo da sprednja lamda sonda ne dela pravilno(avto izgublja moč...dušenje do nekje 2200 obratov)
Zamina me ce ima kdo izpravno lambdo za prodati-posoditi da probam če je tu napaka.
Gre se za sondo z oznako 22641AA080,paše tudi Bosch 0258007084.
Izkusnje u drugimi vgrajenimi lambdami?
Hvala
lp S
Forester SF lambda sonda
Re: Forester SF lambda sonda
živjo, če rešiš tale problem z dušenjem, mi javi, mam isto sranje vsake tolk časa...
Če bi bil vedež, nebi bil revež 
zadeva je sledeča
obe lambde sem za cca 12 ur imel namočene v bencinu...potem sem jih še spral z cistilnim sprejem za MAF senzorje.
po montazi nazaj je razlika presenetljiva..avto VLEČE....koliko časa pa bo tako javim
obe lambde sem za cca 12 ur imel namočene v bencinu...potem sem jih še spral z cistilnim sprejem za MAF senzorje.
po montazi nazaj je razlika presenetljiva..avto VLEČE....koliko časa pa bo tako javim
Če je to to, potem umakni lambdo (druga) ven iz avspuha, da ti je ne zasvinja ponovno, hkrati pa lamda še zmeraj meri pline. Lahko daš kar s taveliko luknjo, ni neke potrebe po manjšanju luknje na avspuh strani.
Poglej na bolhi, cena je bila 15€. Drugače jo imajo tudi na aliexpressu za 5€ (https://www.aliexpress.com/item/3288816 ... 4c4db5yaPq), samo jim dostava peša odkar je šla adrija v curungt (sam sem čakal 2 meseca, prejšnja naročila so bila pa izvedena 1 mesecu).
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov