Zamakanje vode

Subarujev predstavnik razreda SUV
Odgovori
ziga182
Uporabnik foruma
Prispevki: 87
Kraj: Logatec

Zamakanje vode

Odgovor Avtor: ziga182 » 10. Februar 2024, 15:01

Pozdravljeni soljubitelji subarujev,
Pred kakim tednom dni sem imel avto na popravilu toče, od takrat mi voda teče v zadnji del v prtljažniku..predvidevam da so ob ravnanju strehe morali dati dol stropno oblogo in se je kaj premaknilo, da zdaj voda malenkost notri zamaka...je imel že kdo s tem izkušnje...gledal sem da verjetno zamaka ali na zadnjem nosilcu railov, pri anteni ali pa pri nosilcu amortizerja strehe.aja Forester 2013 SJ oblika. Hvala za sugestije
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.

Uporabniški avatar
LSlabe
Član Subaru kluba
Prispevki: 2901
Kraj: Vrhnika
Kontakt:

Re: Zamakanje vode

Odgovor Avtor: LSlabe » 10. Februar 2024, 17:18

Najboljš da jih pokličeš, pa poveš kaj se dogaja, najmanj oblogo bo treba še enkrat stran potegnit pol pa s šlafom polivat, da vidiš kje not teče.
What seems to be the Officer, problem?

Nč več turbo...

Uporabniški avatar
ORLY
Uporabnik foruma
Prispevki: 875

Odgovor Avtor: ORLY » 10. Februar 2024, 18:18

Če ima šibedah, je lahko iztaknjena cev za drenažo. Kaj pa guma na havbi? Je lepo nameščena, da ne prekriva žlebov po robu na kabini? Je pa voda, ni tekočina za pranje šip?
ignorance is bliss

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8738
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 10. Februar 2024, 19:48

Ko so nazaj montirali so lahko gumo slabo/preveč nabili nazaj in sedaj ne dihta več. Jaz sem na mojem kar novo kupil. Mislim da sem dal na subaru servisu v Trstu okoli 100€.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
luigi
Uporabnik foruma
Prispevki: 165

Odgovor Avtor: luigi » 10. Februar 2024, 20:07

ziga182 napisal/-a:
10. Februar 2024, 15:01
Pred kakim tednom dni sem imel avto na popravilu toče, od takrat mi voda teče v zadnji del v prtljažniku..predvidevam da so ob ravnanju strehe morali dati dol stropno oblogo in se je kaj premaknilo, da zdaj voda malenkost notri zamaka...je imel že kdo s tem izkušnje...gledal sem da verjetno zamaka ali na zadnjem nosilcu railov, pri anteni ali pa pri nosilcu amortizerja strehe.aja Forester 2013 SJ oblika. Hvala za sugestije
reklamacija

Uporabniški avatar
ORLY
Uporabnik foruma
Prispevki: 875

Odgovor Avtor: ORLY » 11. Februar 2024, 11:12

luigi napisal/-a:
10. Februar 2024, 20:07
ziga182 napisal/-a:
10. Februar 2024, 15:01
reklamacija
Bravo
Najboljše rešitve so najenostavnejše 👍. Kdor je zaj..., naj še odj.... 😁
ignorance is bliss

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost