Pozdravljeni soljubitelji subarujev,
Pred kakim tednom dni sem imel avto na popravilu toče, od takrat mi voda teče v zadnji del v prtljažniku..predvidevam da so ob ravnanju strehe morali dati dol stropno oblogo in se je kaj premaknilo, da zdaj voda malenkost notri zamaka...je imel že kdo s tem izkušnje...gledal sem da verjetno zamaka ali na zadnjem nosilcu railov, pri anteni ali pa pri nosilcu amortizerja strehe.aja Forester 2013 SJ oblika. Hvala za sugestije
Zamakanje vode
Zamakanje vode
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Re: Zamakanje vode
Najboljš da jih pokličeš, pa poveš kaj se dogaja, najmanj oblogo bo treba še enkrat stran potegnit pol pa s šlafom polivat, da vidiš kje not teče.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Če ima šibedah, je lahko iztaknjena cev za drenažo. Kaj pa guma na havbi? Je lepo nameščena, da ne prekriva žlebov po robu na kabini? Je pa voda, ni tekočina za pranje šip?
ignorance is bliss
Ko so nazaj montirali so lahko gumo slabo/preveč nabili nazaj in sedaj ne dihta več. Jaz sem na mojem kar novo kupil. Mislim da sem dal na subaru servisu v Trstu okoli 100€.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
reklamacijaziga182 napisal/-a: ↑10. Februar 2024, 15:01Pozdravljeni soljubitelji subarujev,
Pred kakim tednom dni sem imel avto na popravilu toče, od takrat mi voda teče v zadnji del v prtljažniku..predvidevam da so ob ravnanju strehe morali dati dol stropno oblogo in se je kaj premaknilo, da zdaj voda malenkost notri zamaka...je imel že kdo s tem izkušnje...gledal sem da verjetno zamaka ali na zadnjem nosilcu railov, pri anteni ali pa pri nosilcu amortizerja strehe.aja Forester 2013 SJ oblika. Hvala za sugestije
Bravoluigi napisal/-a: ↑10. Februar 2024, 20:07reklamacijaziga182 napisal/-a: ↑10. Februar 2024, 15:01Pozdravljeni soljubitelji subarujev,
Najboljše rešitve so najenostavnejše
ignorance is bliss
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost