Forester problem - nekaj ga bronhitis daje
Forester problem - nekaj ga bronhitis daje
v glavnem pod niskimi obrati in tudi vmes vse do 6krpm nekaj pocukava, speljevanje je ratalo prava mora. Tako na plinu kot na benzu, na plinu so simptomi opaznejši, sicer pa 98letnik skoraj 200KKm servis pred kratkim, zračni filter zamenjan, benz filter ni ker je naplinu glih tko bolan, kabli na svečah še taprvi svečke mogoče? se mi zdi da majo 50KKm za sabo (NGK)
torej Karli Subi Marky .... ima kdo kakšno idejo razen tega da grem v Herkulesa po ponaredke kable svečke mam še origi ene ki majo za sabo le slabih 10KKm - Aljoša Karli??? danes ne za svečke in kable ker nimam cajta kako pa sta kaj časovno jutri in pojutrišnjem????
torej Karli Subi Marky .... ima kdo kakšno idejo razen tega da grem v Herkulesa po ponaredke kable svečke mam še origi ene ki majo za sabo le slabih 10KKm - Aljoša Karli??? danes ne za svečke in kable ker nimam cajta kako pa sta kaj časovno jutri in pojutrišnjem????
ko bi bil vedež ne bil bi revež
LP DARC
LP DARC
tud to bi bla opcija, sem pa nekej zmenjen za sredo al pa četrtek z Janezom da mi še ventile naštela, mislim da celo še nikol niso bili - a bi tud to bil lahko vzrok oziroma delni vzrok??
verjetno najprej svečke pa kable pa ventile naštelat potem pa naprej tuhtat če simptomi ne bojo odpravljeni??
mah glede kablov bom po moje kar zamenjal z ponaredki, gorazdi sem se pa za original priporočil ko bo naročal
ma kdo kašno idejo kje bi še kable dobil za normalno ceno??
in seveda katere? prosim za ideje kje in katere da pridem za normalen denar skoz in pa kakšne mate kaj izkušnje kolk zdržijo in kako se kaj obnesejo
verjetno najprej svečke pa kable pa ventile naštelat potem pa naprej tuhtat če simptomi ne bojo odpravljeni??
mah glede kablov bom po moje kar zamenjal z ponaredki, gorazdi sem se pa za original priporočil ko bo naročal
ma kdo kašno idejo kje bi še kable dobil za normalno ceno??
in seveda katere? prosim za ideje kje in katere da pridem za normalen denar skoz in pa kakšne mate kaj izkušnje kolk zdržijo in kako se kaj obnesejo
LP DARC
LP DARC
99% ma moj se zmer original kable pr 230K pa mu nben ne dela problemov....seveda pa skodit definitivno NE moregozdarček napisal/-a:birdy, pomojem da 200KKm in pa 11 let bi blo kar bolj ali manj za zamenjat kablovje ali pač ne??
-jest mam drgac mal bolj indijanski prostop h zadevi s kabli&tuljav0&vse kar poleg pase.....pac opazujes kako iskro daje zadeva, ce je zadovoljiva - potem ni blema, ce ne - pol pac menjujemo (je pa res da se vecino casa ukvarjam z oldy-ji)
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
dva kabla ob menjavi spustila dušo, 4X malce rabljene svečke denso, operacija uspela pacijent preživel, pljučna kapaciteta povrnjena, trebuščki polni in zmerno zaliti s kawo
Karelmajster hvala lepa,
PS za Karelmajstra tast je že doma čeljust je ostala cela stvar pa tudi slučajno ni bila nedolžna sicer se pa slišva
Karelmajster hvala lepa,
PS za Karelmajstra tast je že doma čeljust je ostala cela stvar pa tudi slučajno ni bila nedolžna sicer se pa slišva
LP DARC
LP DARC
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov