dimenzije gum po homologaciji
dimenzije gum po homologaciji
Sem razmišljal, da bi letos z novimi letnimi gumami nabavil tudi platišča in to 16 colska. hotel sem preveriti točno dimenzijo v homologacijskem kartončku, tam pa je začuda omenjena samo ena dimenzija in sicer 205/70/15. ker so isti avto uradno prodajali tudi s 16-kami, se mi to zdi malo čudno.
kaj zdaj?
kaj zdaj?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: dimenzije gum po homologaciji
Kontaktiraj uvoznika, da ti izda 'potrdilo' o drugih homologiranih dimenzijah. S tem potrdilom ti lahko nato na 'pooblaščeni organizaciji' te dimenzije vpišejo v kartonček.pilgrim napisal/-a:Sem razmišljal, da bi letos z novimi letnimi gumami nabavil tudi platišča in to 16 colska. hotel sem preveriti točno dimenzijo v homologacijskem kartončku, tam pa je začuda omenjena samo ena dimenzija in sicer 205/70/15. ker so isti avto uradno prodajali tudi s 16-kami, se mi to zdi malo čudno.
kaj zdaj?
D.
Kot je reku Danči, med drugim ti piše p 16col tudi na plehu od avta ampak rabiš papirnato A4 verzijopilgrim napisal/-a:kami, se mi to zdi malo čudno.
kaj zdaj?
Vozim se pa itak s 15 in 16poleti BP - se ne obremenjujem.
Imel bom pa lepe 16ke zate Pilgrim kmalu če bo vse po sreči
uvoznik je najverjetneje Interservice?danci1973 napisal/-a: Kontaktiraj uvoznika, da ti izda 'potrdilo' o drugih homologiranih dimenzijah. S tem potrdilom ti lahko nato na 'pooblaščeni organizaciji' te dimenzije vpišejo v kartonček.
D.
"pooblaščena organizacija" pa ...?
kaj več o tem, prosim.subi92 napisal/-a: Imel bom pa lepe 16ke zate Pilgrim kmalu če bo vse po sreči Cool
http://www.subaru-slo.net/userpix/4_21042009005_2.jpgpilgrim napisal/-a:kaj več o tem, prosim.
Seveda brez gum saj jih imam namen imet še 2-3 sezone
Sej pravim ko izvem kaj več o tistih feltnah za katere se sam zanimam
Zadnjič spremenil subi92, dne 05. Marec 2010, 10:35, skupaj popravljeno 2 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov