''šklocanje''
''šklocanje''
Kot sem že v predstavitvi povedal imam forija 2004. Moti me samo tisto šklocanje čez neravnine. Lastnik je rekel, da je treba zamenjat stabilizator ''štangice''. Prosim če mi lahko kdo zrihta kataloško št. za ta del, če pa kdo ve še kol kaj to pride € pa naj kar napiše.
l.p.
Jure
l.p.
Jure
Nov original pride cca 60 ali malo več €, kopije so za 1 leto, Sam pa imam doma eno malo rabljeno in brez morebitnih zvokov.
http://opposedforces.com/parts/forester ... tration_1/
viewtopic.php?t=1459&start=15
Pod št. 22, mehanik naj preveri tudi gumice 19 če so OK.
Hvala za info. in ponudbo. Najprej bo mehanik preveril kaj je zanič in potem te kontaktiram. Kje pa kupujete dele?
Koliko bi bila cena za končnik?
Koliko bi bila cena za končnik?
subi92 napisal/-a:Nov original pride cca 60 ali malo več €, kopije so za 1 leto, Sam pa imam doma eno malo rabljeno in brez morebitnih zvokov.
Kaj na štajerskem ni pa nobenga, ki to obnavlja ali prodaja? Z mehanikom sva ugotovila, da so hin najbrš gumice, ker ''štangice nimajo lufta. A se da to kaj preko neta naročit al moram v Lj na IS? V Celju vem, da v AC celeia prodajajo Subaruje ampak ne vem če imajo pooblaščen servis pa rezervne dele.
Pa te obnovljene stvari pol tudi zdržijo?
Ne najdem kje na foumu je nekdo dal neke večje gumice not.
A tole je kataloška št. tega dela? 20401AC031
Hvala fantje za pomoč. Sem še zelo frišen, kar se tiče Subarujev.
l.p.
Jure
Pa te obnovljene stvari pol tudi zdržijo?
Ne najdem kje na foumu je nekdo dal neke večje gumice not.
A tole je kataloška št. tega dela? 20401AC031
Hvala fantje za pomoč. Sem še zelo frišen, kar se tiče Subarujev.
l.p.
Jure
Evo, stvar zrihtana.
Nič več ne ''škloca''. Zamenjali gumice. Dela je bilo baje cca 4 h. Še sreča, da je tast mehanik zato je bil strošek samo 11,66 eur (cena dveh gumic). Sem se pa pozanimal koliko stanejo končniki stabilizatora (cca 37 eur). Dele je možno dobiti v Celju pri AH Celeia, kjer so pooblaščeni prodajalec in serviser za Subaru. Dele naročijo pri IS in jih dobiš čez dva dni. Cena je ista kot pri IS.
l.p.
Jure
Nič več ne ''škloca''. Zamenjali gumice. Dela je bilo baje cca 4 h. Še sreča, da je tast mehanik zato je bil strošek samo 11,66 eur (cena dveh gumic). Sem se pa pozanimal koliko stanejo končniki stabilizatora (cca 37 eur). Dele je možno dobiti v Celju pri AH Celeia, kjer so pooblaščeni prodajalec in serviser za Subaru. Dele naročijo pri IS in jih dobiš čez dva dni. Cena je ista kot pri IS.
l.p.
Jure
Če jih imajo na zalogigassa napisal/-a:Dele naročijo pri IS in jih dobiš čez dva dni. Cena je ista kot pri IS.![]()
l.p.
Jure
Drugač so pa očitno te štangice cenejše kot sem mislil (sam sem si jo na začetku predelal iz Citroenove ampak je kot sem dejal zdržala 1 leto in sem jo nadomestil z originalno z malo km), pri starejših so bili tisti drugače oblikovani končniki stab. dražji - sem malo pomešal.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost