Hladilnik Fori 99
- matejben
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 182
- Kraj: PARTYZANSKE DRAŽGOŠE
Hladilnik Fori 99
Danes sem mojga Forija malo bolj matrov kot običajno, pa se je začelo kadit izpod havbe.
Na vrhu hladilnika, na plastičnem, delu je solzilo. Kar iz celega ven, ni bil spoj ali kaj podobnega. Izgleda ena manjša mikro razpoka, ko sem prišel domov, pa je pod avtom mokro (Lahko je mokro tudi zaradi vožnje po terenu).
Nisem še preveril, koliko vode manjka.
Sprašujem vas, ali je vredno plastični del kilerja švasat. Menim, da v kilerju je kar nekaj pritiska med delovanjem, pa bo švas bolj tko-tko.
Verjetno bom šel v nabavo novega, pa me zanima kje je kakšna ugodna varianta, ki jo poznate.
Hvala za informacije že v naprej.
Pa srečnga pa zdravga 2011!
LP
Na vrhu hladilnika, na plastičnem, delu je solzilo. Kar iz celega ven, ni bil spoj ali kaj podobnega. Izgleda ena manjša mikro razpoka, ko sem prišel domov, pa je pod avtom mokro (Lahko je mokro tudi zaradi vožnje po terenu).
Nisem še preveril, koliko vode manjka.
Sprašujem vas, ali je vredno plastični del kilerja švasat. Menim, da v kilerju je kar nekaj pritiska med delovanjem, pa bo švas bolj tko-tko.
Verjetno bom šel v nabavo novega, pa me zanima kje je kakšna ugodna varianta, ki jo poznate.
Hvala za informacije že v naprej.
Pa srečnga pa zdravga 2011!
LP
Kam pa pridemo brez domišlija?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost