Kakšne dročnike ima Forester 98?
Kakšne dročnike ima Forester 98?
Zdravo.
Zanima me če ima Forester l98 hidravlične dročnike oz. samonastavljive ventilske reže ali je nastavljanje ročno?
---dodal moderator...
Dajte prosim pisat smiselne naslove; vsaj približno! - in naslov "Subaru Forester" to pač ni.
lp g
Zanima me če ima Forester l98 hidravlične dročnike oz. samonastavljive ventilske reže ali je nastavljanje ročno?
---dodal moderator...
Dajte prosim pisat smiselne naslove; vsaj približno! - in naslov "Subaru Forester" to pač ni.
lp g
Subaru 4 ever
Forester 1998 letnik ima samonastavljive ventile. Pri 335.000km nič še niso glasni.subi92 napisal/-a:Mislim da se pri foresterjih nastavljajo ročno pri večjih km 200.000+ oz. pri uporabi plina pogosteje.
Če so glasni, bi rekel, da je bilo dajano zanič olje v motor.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Pač je en kasiral za 0 (NIČ) dela par evrov.Dole napisal/-a:Hvala za odgovore.
Sicer sem bil prepričan da so samonastavljivi...vendar kolega je peljal Forija na servis in je pisalo na delovnem nalogu da so "štelal" ventile oz. dobil je nalepko pri motorju da so nastavljal ventile pri 106kkm ??
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Samo potem ta avto ni 1998 letnik. Te motorje so vgrajeval šele v 1999 letnike 92kW in 125KM. 98 in 97 letnika pa nimata tega motorja, ampak imata 90kW varianto s 123KM.cheno napisal/-a:aha torej je phase 2 motor, te imajo vijake za nastavljat ventile, kakor vem naj bi se nastavljali na 160k km, razen, če imaš vgrajen plin.Takrat se nastavljajo bolj pogosto.
A potem se pri 125 konjskem štelajo ventili pri 123km so pa samonastavljivi???nebivedu napisal/-a:Samo potem ta avto ni 1998 letnik. Te motorje so vgrajeval šele v 1999 letnike 92kW in 125KM. 98 in 97 letnika pa nimata tega motorja, ampak imata 90kW varianto s 123KM.cheno napisal/-a:aha torej je phase 2 motor, te imajo vijake za nastavljat ventile, kakor vem naj bi se nastavljali na 160k km, razen, če imaš vgrajen plin.Takrat se nastavljajo bolj pogosto.
Subaru 4 ever
Gozdarčku, ki ima na svojem plinarno in cca 260.000km je imel že drugič nastavljene. Ima pa tak moped (legacy varianta ki ima star jermen za 25€) kot ti nebivedu. Tisti ?kW imajo pa jermene 80€ + 
Mislim da je fora v mesecu proizvodnje kar je pred 09/98 je staro ostalo je novejša varianta. Meni tudi vse skupaj malo smrdi ampak mislim da se pri teh motorjih to nastavlja.
Dej povej sploh v čem je problem Dole pri tvojem subiju, kolk km...
Mislim da je fora v mesecu proizvodnje kar je pred 09/98 je staro ostalo je novejša varianta. Meni tudi vse skupaj malo smrdi ampak mislim da se pri teh motorjih to nastavlja.
Dej povej sploh v čem je problem Dole pri tvojem subiju, kolk km...
to so dobili američani, nastavljive ventile že v phase 1 motorjih(pred 99), pa še nikjer pri nas nisem videl dročnike na šrauf pri starejših motorjih.
Američani so dobili tudi "single-port" izpuh na ej22(imel je 142hp) motorjih kar pri nas nismo dobili.
Američani so dobili tudi "single-port" izpuh na ej22(imel je 142hp) motorjih kar pri nas nismo dobili.
The only treasure my car came with was rust...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov