Bo treba zamenjat zimske z letnimi gumami. Bolj kot dimenzije ,me zanima nekaj, ker sem sicer slišal in nisem čisto prepričan ali je to res ali ne. Ker vas/nas je tukaj kar nekaj z izkušnjami.
Avto je imel prvo vgradnjo Yokohamo G900, potem sem za en smešen denar dobil Michelin Primacy HP in sem opazil razliko, ki je bila, da je avto "vleklo" v levo, pa tudi volan je bil postrani, ko sem se peljal po ravni cesti Samo je pa nekaj, z zimskimi gumami gre avto naravnost. Zdej ali so bile Michelinke poškodovane, da so šle v svojo smer, ali je pa zato razlog asimetrična guma? Ker z G900 sploh nisem imel takšnih težav, kot z Michelinkami. Slišal sem, da asimetrične pnevmatike niso ravno ok. za 4AWD. Ker kupujem pnevmatike, ki so asimetrične - GOODYEAR EfficientGrip Performance 215/60R16 99V XL me zanima ali je to res, kar sem slišal. Ali je bolje, da se odločim za nakup kakšne druge pnevmatike?
Kakšen konkreten predlog/razlaga bi mi prav prišla, da ne bom skeptičen glede nakupa :mrgreen: Mogoče pa pride prav tudi komu, ki se bo odločil za nakup