Forester 2.0 2006
Forester 2.0 2006
Pozdravljeni !!!
Potrebujem nekaj pomoči. Gledam namreč Foresterja 2.0 letnik 2006. Oblika z novejšimi lučmi, zavitimi, ne kvadratnimi. Po vseh podatkih na cardata.com in ostalih portalih, naj bi ta model imel 158 PS. Tega ki pa gledam jaz pa ima 125 PS... KAr pa naj ne bi ustrezalo temu modelnemu letu... Kajti ti modeli z zavitimi lučmi naj sploh ne bi imeli več vgrajenih motorjev z 125 PS...
Če je momu kaj več znanega, vas prosim, da mi pomagate z odgovori...
Hvala in LP...
Potrebujem nekaj pomoči. Gledam namreč Foresterja 2.0 letnik 2006. Oblika z novejšimi lučmi, zavitimi, ne kvadratnimi. Po vseh podatkih na cardata.com in ostalih portalih, naj bi ta model imel 158 PS. Tega ki pa gledam jaz pa ima 125 PS... KAr pa naj ne bi ustrezalo temu modelnemu letu... Kajti ti modeli z zavitimi lučmi naj sploh ne bi imeli več vgrajenih motorjev z 125 PS...
Če je momu kaj več znanega, vas prosim, da mi pomagate z odgovori...
Hvala in LP...
Re: Forester 2.0 2006
Leto 2006 je bilo prestopno pri modelih in motorjih. Starejša, bolj všečna oblika je imela 125km, grdi rački spredaj, a tanki zadaj, pa že 158. Mogoče kaj več izveš tukaj: http://www.automoto.it/catalogo/subaru/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A si povsem prepričan, da ima samo 125 KS ? Kaj pa če je samo tiskarski škrat oz. nevednost lastnika ?
Forester diesel
Lastnik mi je dal podatke da ima malo manj kot 130 KM... Upam ,da ve kaj govori.
Drugače pa me zanima kaj je razlika med 125 KM in 158KM.... Je drugačen motor, zasnova, kvaliteta ??
LP
Drugače pa me zanima kaj je razlika med 125 KM in 158KM.... Je drugačen motor, zasnova, kvaliteta ??
LP
No sem še preveril v avtomoto katalogu ???
In takega ki ima novejše luči in 125 KM res ni..
In takega ki ima novejše luči in 125 KM res ni..
Imaš razlog za zbijanje cene. Premalo konjev. :mrgreen:
No sej če je obstajal tak model me nič ne moti !
Bolj me je strah če bi bile kakšne predelave !!!????
LP
Bolj me je strah če bi bile kakšne predelave !!!????
LP
kaj pa če bi pogledal po vin št.?
recimo jo vpišeš v kak online katalog rezervnih delov, pokličeš na kak servis, da ti preverjo...
da se ne bo na koncu ugotovil, da je avto napačno registriran in se zanj plačuje premajhne dajatve
Kot sem jst imel enoprostorca s samo 4 sedeži, ugotovil pa šele pri prodaji

recimo jo vpišeš v kak online katalog rezervnih delov, pokličeš na kak servis, da ti preverjo...
da se ne bo na koncu ugotovil, da je avto napačno registriran in se zanj plačuje premajhne dajatve
Kot sem jst imel enoprostorca s samo 4 sedeži, ugotovil pa šele pri prodaji
V primeru, da gre za 125 konjsko različico... Se vam zdi dovolj močan motor za tak avto ????
Hvala in LP
Hvala in LP
Čist odvisno, kaj si do sedaj vozil?
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
No zdaj je jasno !
158 konjičev.... Do sedaj vozil Accorda Diesel 140 KM...
158 konjičev.... Do sedaj vozil Accorda Diesel 140 KM...
- Mandarinuc
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 123
Po mojem se ti bo vseen zdel k da nikamor ne gre ampak ok 
Hvala sicer za odgovor, ampak zaradi sarkazma vseeno ne razumem odgovora !!!
LP
LP
Teh 158 km ni ravno poskočnih, to je vse.
- Mandarinuc
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 123
Se opravičujem za sarkazem. Pač prot tem 140konjskim dizlom, k se vsedeš v tega foresterja maš filing k da ma nekje skrito rezervo. Del tega je, da je pač stalni štirpogon, da ne čutiš da avto "potegne", je mal bolj živ v visokih obratih, drugač pa taka bolj lena mašina..., ampak čist zadost. 2,5 mašine z 173 konji so pa na nivoju, sam to na foresterju pr nas dobit je bolj težko, pri teh 2009 naprej.object napisal/-a:Hvala sicer za odgovor, ampak zaradi sarkazma vseeno ne razumem odgovora !!!
LP
Vozne lastnosti so pa super, to pa ni kej.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov