prečni strešni nosilci
prečni strešni nosilci
da ne bi smetil perotove teme, kjer se je začela debata o strešnih košarah in podobnem, bom vprašal v novi temi: katere prečne nosilce za forester 1. generacije se splača kupit? ob solidni uporabnosti je zaželjena čimbolj ekonomična cena (ne zato ker bi bil škrt, ampak me vseh koncih molzejo ...). namen nabave nosilcev sicer ni strešna košara tipa yakima ali podobno, temveč kovček. kovček sem imel namen kupiti rabljen. ali bom imel kake težave glede montaže na prečne nosilce, ali to paše vsevprek? (sorry za glupa pitanja, ampak o prtljažnikih, nosilcih, itd, ne vem prav nič).
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Re: prečni strešni nosilci
Nabavil od Zupana Naklo nove 50,00 eur.
hvala! pa res še ni taka huda cena. a kovček je pritjen skozi prečno palico? moraš luknje sam določiti ali je to že kaj predvrtano?pero112 napisal/-a:Nabavil od Zupana Naklo nove 50,00 eur.
Jaz mam kovček doma, kolikor vem se da na njem premikati vpenjala. Bom pa probal in slikal vendar pred koncem tedna ne, ker ležim (gripa). Sem pa mal pogledal montaža prečnih nosilcev na Subaruje po forumih in sem zasledil, da naj bi bilo samo v Eu določeno dolžina med p. nosilcema kao 70 - 80 cm ta podatek je od THULE IN MONT BLANC.
PS: Zupan ima kvadratne cevi plastificirane. Noge isto bom probal ti poslikati cca 2 uri. OK
PS: Zupan ima kvadratne cevi plastificirane. Noge isto bom probal ti poslikati cca 2 uri. OK
hej, se ne mudi, ni da bi kje gorelo
. ti se le dobro pozdravi. jaz sem tudi imel to zoprnijo, kar takoj po silvestru. sem ležal 10 dni, pa še danes nimam glasu čisto v redu.
Prečni nosilci od zupana ali pa peteršport(pri njem lahko vzameš rabljene od thuleta).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
EVO SLIKA PRTLJAŽNIK ZUPAN NAKLO. Zame je čisto v OK.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
aha, hvala za slikco. so videt kar solidni nosilci.
Ja za to kar bom rabil je zame OK. Za prejšnjega Forija sem vzel v Peteršport rabljen THULE in kolikor vem je bil dražji sigurno za 30,00 eur ali celo 40,00 eur seveda noge in prečke.
Mislim, da imam jaz ene nosilce od Foresterja odveč...
Don't allow your mind tell your heart what to do.
zsThomas22 napisal/-a:Mislim, da imam jaz ene nosilce od Foresterja odveč...
Živjo,
na outbacka bi dal prečne nosilce.
Zanima me če pašejo nosilci tudi od drugih vozil, se pravi je standard (večina vozil ima sani vzdignjene oz je luknja, tukaj so pa do strehe)?
Tnx
lp,m
na outbacka bi dal prečne nosilce.
Zanima me če pašejo nosilci tudi od drugih vozil, se pravi je standard (večina vozil ima sani vzdignjene oz je luknja, tukaj so pa do strehe)?
Tnx
lp,m
Potem verjetno pašejo taki kot na foresterja, ker tudi nima luknje spodaj.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Rabiš posebne roke, pri prečkah pa potem ni težav.
Tudi mene čaka nabava teh rok, ki pa jih Zupan ne dela. Vse ostalo ima pa za moje pojme najboljše kvalitete. Tuleplastikfantastik se skrije.
Tudi mene čaka nabava teh rok, ki pa jih Zupan ne dela. Vse ostalo ima pa za moje pojme najboljše kvalitete. Tuleplastikfantastik se skrije.
Ker kupuješ "consumer" zadeve. Probaj enkrat thule PRO verzije dobiti. Tisto je potem nekaj čisto drugega.Sajmon napisal/-a:Rabiš posebne roke, pri prečkah pa potem ni težav.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost