Zanima me kdo ima plinsko vgrajen sistem in kako je avto odziven? Kakšni so plusi in minusi ter morebitne okvare?
Hvala
plinska vgradnja
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: plinska vgradnja
Moj avto ima plinski sistem že dobrih 240k km, odzivnost je normalna - jaz ne opazim razlike med plinom in bencinom.
2x se je pokvaril senzor pritiska plina in 1x se je pokvaril en injektor (puščal je).
2x se je pokvaril senzor pritiska plina in 1x se je pokvaril en injektor (puščal je).
Imel sem imprezo z 280k km in zadnjih 110k km v moji lasti je bil problem samo z vklopom plina. Problem je bil v sami membrani uparjalnika. Zamenjal in je delalo dalje. 
Je pa pri meni-(bil) in pri danci1973 BRC sistem.
Odzivnost je normalna in ni občutka, da bi bil motor švohnejši. Tiščanje v visokih vrtljajih ni priporočjiva. Nastavljanje ventilov ob glavnem servisu (100k km) oz. odvisno od proizvajalca.
Tankaš poceni, je pa malce večja poraba od bencina...drugače pa kot ostalo, če redno servisiraš, bo dolgo delalo, če pa zanemariš... pa veš kaj bo.
Lp.
Je pa pri meni-(bil) in pri danci1973 BRC sistem.
Odzivnost je normalna in ni občutka, da bi bil motor švohnejši. Tiščanje v visokih vrtljajih ni priporočjiva. Nastavljanje ventilov ob glavnem servisu (100k km) oz. odvisno od proizvajalca.
Tankaš poceni, je pa malce večja poraba od bencina...drugače pa kot ostalo, če redno servisiraš, bo dolgo delalo, če pa zanemariš... pa veš kaj bo.
Lp.
-
PALČEK SMUK
- Novinec
- Prispevki: 5
hvala za odgovore 
Je kakšna prednost sistema z vmesnimi vbrizgavanji bencina?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Po mojem mnenju ne.Sajmon napisal/-a:Je kakšna prednost sistema z vmesnimi vbrizgavanji bencina?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost