Izkušnje s pnevmatikami
Re: Izkušnje s pnevmatikami
215/60 R16 95H
https://www.yokohamatire.com/tires/geolandar-a-t-g015
2 bar ko je bil sneg.. drugače 2.2-2.3
https://www.yokohamatire.com/tires/geolandar-a-t-g015
2 bar ko je bil sneg.. drugače 2.2-2.3
Update: da bi lahko homologiral večjo dimenzijo sem se obrnil na Kržiča in na Subaru Italija, da bi dobil od njih dokument, s katerim bi lahko homologiral 225 65 17, pa mi ga niso hoteli izdati.
Zaradi tega sem naročil edino dimenzijo ki jo imam na voljo
BFGOODRICH 225/60R17 99H TRAIL TERRAIN T/A
Hvala vsem. Lp
Zaradi tega sem naročil edino dimenzijo ki jo imam na voljo
BFGOODRICH 225/60R17 99H TRAIL TERRAIN T/A
Hvala vsem. Lp
Ne vem za kateri avto si hotel homologirat? Novejsi letnik XV kateri ima homologacijo za 17 col sirino 225/60 pa je zimska guma oversize,vsaj po sirini. Ocitno je Subaru delal kompromis pri homologacijah tako gum kot modelov.
XV od 2011 do 2017 ima homologirani dve dimenziji 225/55/17 in 215/55/17.
Sam sem dodatno homologiral še 215/60/17, da imam lahko AT, ker 55 višine jih ni .
Sam sem dodatno homologiral še 215/60/17, da imam lahko AT, ker 55 višine jih ni .
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Za Forester Sj letnik 2013...odgovor Subaru Italija je bil, da na podlagi moje Vin številke lahko homologiral le 225 60 17, za 225 65 17 pa ne bodo dali izjave kar pomeni da nebi mogel homologirati...po pogovoru s Krzicem sem se odločil da ne bom več kompliciral in vzel kar je v moji dimenziji, čeprav bi najraje vzel Falken wildpeak AT3W, ki je pa v moji dimenziji ni (govoril z uvoznikom Bartog). Lp
Kot ze napisal pri meni orig homologaciji 225/60/17 in 225/55/18. Zimska 225 zna prav grdo ribat na zadnjem koncu, sploh pri mokrem snegu.Premalo prostora pod zadnjimi blatniki
Katere feltne pa imaš? Z originalnimi nebi smelo nič ribat po loncu z 225 širino gume. Na mojem ni nič, pa četudi je bil do vrha naložen.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Prehitro beres, napisal zadnji konc ne lonc... zadnji blatniki Ja, so orig feltne. Pac malo vec rocnega ciscenje pozimi.
-
Spock.slo11
- Novinec
- Prispevki: 3
Ima kdo izkušnje z pnevmatikami Hankook 4s2 kinergy?
Jz jih zdaj montiral na mojega XV. Po 2000km zadovoljen, čakam pa seveda prvi snega.
Jz jih zdaj montiral na mojega XV. Po 2000km zadovoljen, čakam pa seveda prvi snega.
Je za kupit nove pirelli 225 65 17 če je dot 2018. Jaz jih skurim v enem letu ker delam do 50Kkm/leto? Cena je zelo ugodna.
jest sem enkrat kupil nove gume s starejšim DOT-om kupil, prav tako za eno sezono, pa sem bil čist zadovoljen.
Sam so bile letne Yokohama.
Sam so bile letne Yokohama.
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
Pomoje da ja. Tudi nalita guma dokler ima profil, gre super po snegu in tudi po mokrem ni za v smeti vržt....
Če lahko upravičiš morebitno uporabo zgolj poleti (če bi bila slaba, kar dvomim) z nizko ceno. Ali če imaš celo opcijo z dvojimi platišči, pol je tole za vzet.
Brat je dve leti nazaj za 40€ ali 50€ kupil 8-9 let stare (letne) gume za outbacka, pa so bile dve sezoni še povsem OK. Profila je bilo dosti, in tudi v mokrem so bile povsem zadovoljive. Za ceno sigurno top guma
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Thx a lot. Se mi je zdelo da je tk nekak. Saj sem tudi sam dilal gume njega dni direkt od tavelikih holandčanov, sam so me veseljaki iz slo forumov vseskozi buzerirali s tem dotom.
Saj dandanes je težje dobit star dot kot novega razen če ni kaka eksotika.
Lp
Saj dandanes je težje dobit star dot kot novega razen če ni kaka eksotika.
Lp
Če je guma pravilno skladiščena načeloma ne bo problemov. Sem sam tudi 5 let staro novo monitral, ker sem jo dobil za 15€/komad.
Ima kdo izkusnje z ContiCrossContact LX 2 ? Nekako se mi zdijo edini dober kompromis med terensko in asfalt verzijo za letno sezono in dosti kilometraze. Nataknit moram na 18 col..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost