Čiščenje prednjih luči DIY, legacy 1994+
Jaz sem luči od mojega Legacyja očistil brez da bi jih odpiral, res pa, da ni bilo notri popolnoma nič umazanije ali vlage, le stekla so bila malo motna, zato sem se tudi lotil čiščenja. Odstranil sem žarnico, notranjost malo našprical s čistilom za stekla in obrisal z mehko krpo, pomagal sem si z leseno palčko, da sem dosegel steklo in vse kote. Nato sem vzel še eno mehko krpo in še enkrat obrisal stekla, da ne ostanejo kakšne lise. Na koncu sem očistil še tiste cevke, ki skrbijo za prezračevanje luči. Temeljito čiščenje vzame kar precej časa, ampak so potem luči kot nove. Vedno čistim z mikrofibro, ki ne pušča vlaken.
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
Lahko jih probaš očistiti na tak način, kot sem ga zgoraj opisal. Jaz sem tako očistil vse luči, ampak rabiš čas in živcesubi92 napisal/-a:So z notranje strani zarad vlageThomas22 napisal/-a:Žmigavce pa je treba le spolirat s pravo pasto in to je to.
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
ce me spomin ne izdaja, sm mel navlazeno s cistilom za steklo(stelex ipd)subi92 napisal/-a:To si ti na suho al na mokrobirdy napisal/-a:kar se parabole tice, sose na moji paraboli poznali risi od VATE, s katero sm RES RES nezno brisal prah dol.....![]()
Jest sm reku, da na suho ne gre nič in sem dal pod toplo vodo in lepo opral parabolo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov