CB postaja-interesenti
Kakšne UKV postaje rabte(odklenjene seveda, saj se samo prelota en čipek, pa dela potem od 118 pa do 200MHz)?
Jst poznam kar nekaj ljudi, ki jih imajo za prodat, pa prenosne so okol 15.000 sit, tiste za v avto pa mal dražje.
Mam pa tut eno CB za prodat, s kablom brez antene pa z dušilko, da ne poslušate svojega motorja.
Jst poznam kar nekaj ljudi, ki jih imajo za prodat, pa prenosne so okol 15.000 sit, tiste za v avto pa mal dražje.
Mam pa tut eno CB za prodat, s kablom brez antene pa z dušilko, da ne poslušate svojega motorja.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nekaj nasvetov in informacij o CB postajah... kaj je kaj, kaj kupiti, kako uporabljati,...
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Ja ko so prišli mobiteli je to šlo v zaton, pa me kakšen v okolici naprosi po gsm, da malo prižgem. Mnogi so šli spreminjat klicne znake, saj ne vem kaj so pridobili, meni je še vedno ostal 7LKA. Sedaj sem mnenja, da je to bolj za "penzionere", čeprav jaz mislim, da je čar "morse", samo jaz je nisem nikoli kaj prida znal. Ja mi smo odpirali hrvaško R1 in pa R5 na Pohorje mogoče s kakšno magnetko.
lp
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov