? veš da sem bil stalno v prepričanju da so g015. Moram it prav pogledat.
Izkušnje s pnevmatikami
Re: Izkušnje s pnevmatikami
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4458
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Po moje pa je problem, da je v petek (ponekod) sneg padal na že pomrznjene ceste - sploh ob kakšnih rekah ali potokih.
S 3. sezono voženimi Dunlop Winter Sport 5 ni bilo kakšnih težav iz Kamnika do Gornjega Gradu in naprej do Velenja, na odseku od Velenja do Gornjega Doliča (mimo Hude luknje) pa je bila cela drsalnica (ne samo zame).
Od G. Doliča pa do Sp. Doliča (čez hrib) je bilo OK, od tam pa do Vitanja pa spet malo bolj drseče (ampak še zdaleč ne tako kot pri Hudi luknji). Od Vitanja naprej do Zreč, pa naprej čez Oplotnico pa je spet bilo vse 'normalno', brez kakšnih presenečenj. Malo pred Sl. Bistrico pa se je sneženje itak spremenilo v dež in ni bilo nobene zabave več.
Čisto tako mimo-grede sem pravkar naletel še na avionček nad Spodnjim Doličem:
http://foto.slovenija.net/photos/Danci/ ... rplane.jpg
sem prefural tudi danes kar nekaj snega pa enako, ne drži smeri sploh. saj starost/trdota ne bi smela biti problem za na mehko podlago s snegom....
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Jaz pa moram pohvalit Sailunke Iceblazzer alpine +. Vozm jih na turbaku, v mokrem skoz ovinke kr noče spustit
kar sm mal snega vidu je tudi držalo.
ice blazer wst3 je bla pa na mokrem kr zanič guma, vožena na prejšnjem n/a foresterju.
Na outbacku imam enake kot danci (winter sport 5), to je pač vseeno še nivo višje
ice blazer wst3 je bla pa na mokrem kr zanič guma, vožena na prejšnjem n/a foresterju.
Na outbacku imam enake kot danci (winter sport 5), to je pač vseeno še nivo višje
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
g015, očitno si jih dobil, hehe. moram rečt da so kar v redu, glede na to da je profila spredaj sam še 4,5 mm, zadaj pa malenkost več.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
COOPER DISCOVERER A/T 3 SPORT
Kdo pozna te? Kakšne so nasploh te Cooper gume?
Kdo pozna te? Kakšne so nasploh te Cooper gume?
Nekoliko težje in malo slabši profil od geolandarc.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Iščem malo bolj športno letno gumo v velikost 195/60R15.
Ima kdo kaj izkušenj s Toyo Proxes TR1?
Ali ima kdo kakšno drugo alternativo?
LP M
LP M
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Na G015 mi je ratalo preluknjat bočnico na kamnu, v velikosti enega enega prsta (pa ne mezinca
)
Se da to varno popravit? V vsakem primeru pa je najbrž pametno nabavit novo, to pa imeti za rezervo (sedaj imam rezervo itak navadno gumo)...?
Se da to varno popravit? V vsakem primeru pa je najbrž pametno nabavit novo, to pa imeti za rezervo (sedaj imam rezervo itak navadno gumo)...?
Si jo kupil potem?Kamion napisal/-a: ↑23. Januar 2020, 14:37Iščem malo bolj športno letno gumo v velikost 195/60R15.
LP M
Moja izkušnja s Toyo gumami ni slaba (niti ni neki oh in sploh dobra), so pa mehke in nagnjene k večji obrabi.
Dober oprijem pripisujem predvsem mehkejši zmesi.
Vozil sem R1R in je bila kar čigumi, vozil sem jo samo v suhem in sem bil presenečen koliko moči je spravila na cesto brez da bi kopala na FWD naviti hondi.
Par ovinkov sem zvozil ampak premalo da bi lahko ocenil zdajle.
T1R so pa bile gume katerim je rob šel samo da si ga grdo pogledal
TR1 prvič vidim, ampak profil zgleda zanimiv.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Lahko jo zaflikaš z vulkanizirano fliko. Postopek je kar štorast. Na podoben način se flikajo tovornjakarske in delavne (traktorske gume).
Drži že, če je pa to varno potem za naložen avto po avtocesti do dalmacije 140km/h pa je vprašanje, sej veš...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Nabavu boš 4 gume če imaš rad svoj pogon ali rabljeno, ki je približno enako obrabljena.
Pogona, ki ne preživi ene flikane gume, ne smeš imeti rad.
Vprašanje vzdržljivosti popravljene pnevmatike je druga pesem ... odločitev o reciklaži glede na način uporabe, vest ter denarnico ... vsak malo po svoje v kaosu prometa.
Vprašanje vzdržljivosti popravljene pnevmatike je druga pesem ... odločitev o reciklaži glede na način uporabe, vest ter denarnico ... vsak malo po svoje v kaosu prometa.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
To pa res raje ne, sploh, če so one tri bolj veteranske.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost