Tistih 115 KM je presenetljivo živahnih
Je pa res, da je poraba pri novejših nižja.
Tko, da ziher ne boš razočarana
Kaj se ti bolj dopade kot 4-ka??shelton napisal/-a:Men je od vseh Legacy-jev trojka najboljš. To mislim glede same vožnje, kako se drži ceste, dinamičnost motorja, občutka na volanu ...
Se skor čist v vsem strinjam s tabo...shelton napisal/-a:Pri 3. si mel res dober občutek, da avto "gre". Lega na cesti je bila za moje pojme odlična, sploh za avto, ki ni namenjen takšnemu divjanju kot Impreza. Je pa res, da je bilo podvozje mal trše v primerjavi s 5. generacijo.
Sam avto je oblikovno tak, da še niti sedaj ni zastarel, sploh če primerjaš s kakšno drugo avtomobilsko znamko.
Meni osebno je ful všeč trojka 2.5 model:
4. generacija mi ni všeč zaradi sprednjih luči. Facelift ga je sicer malo spremenil, vendar mi še vedno ni všeč.
Kar se tiče pa 5. generacije, se mi zdi, da so na avtu spremenil ful velik, sploh kar se tiče udobja, ni pa več tistih pozitivnih lastnosti, ki jih je mela trojka
Sej ravno to me zanima? Ker nekak dvomim,da ima 4.gen slabse vozne lastnosti kot 3.gen? Je pa res,da nisem vozil nobenega od teh dvehNiva13 napisal/-a:Mislim, da je bilo bolj govora o voznih lastnostih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov