tele govorice sem ze veckrat zasledil, samo saj vete kak je to z govoricami, tko da bom kr temo odprl, pa da se razcisti tole:
vem da so novi subiji tud serijsko bi-fuel(benz&plin), se pravi ne sprasujem o teh
sprasujem o prejsnih varjantah(legacy/impreza 1 2 3...) kako so se oz se se zmeraj obnasajo ko so predelani na plin, ker govorice pravijo vse mozno od tega da jim prepiha tesnilo na glavi do tega da ribajoventili(ali se skurijo->no to kjerkoli pri pretiravanju)
tak da ce ma kdo tukaj predelanega na plin naj malo deli svoje izkusnje(predvsem servise, povracilo vlozka, servise...)
lp
starejsi subiji&plin
glede tega je že kar nekaj napisanega
glede ventilov lahko omenim kar sem slišal pri majstrih plinarjih.
Nekatere firme instalacij priporočajo vgradnjo dodatnega sistema za mazanje ventilov (cca 70 EUR) drugi spet o tem ne vedo nič.
Men ga niso vgradili - še. Sem pa zmenjen da mi ga bodo preventivno vgradil. Kolikor vem veljajo subaruji za zelo prijazne glede vgradnje. Tud tisti na fergazar seveda pa je sistem za fergazarje monopoint lambda sistem ki je občutno cenejši je pa poraba in izguba moči večja.
Z velik telovadbe se da tud na tako mašino multipoint vgradit.
Povračilo stroškov je pa seveda odvisno od cene vgradnje, posledično tudi čas amortizacije - odvisen predvsem od letne kilometrine
jst sem vesel k radio in se vsakič s pumpe odpeljem dobre volje
glede ventilov lahko omenim kar sem slišal pri majstrih plinarjih.
Nekatere firme instalacij priporočajo vgradnjo dodatnega sistema za mazanje ventilov (cca 70 EUR) drugi spet o tem ne vedo nič.
Men ga niso vgradili - še. Sem pa zmenjen da mi ga bodo preventivno vgradil. Kolikor vem veljajo subaruji za zelo prijazne glede vgradnje. Tud tisti na fergazar seveda pa je sistem za fergazarje monopoint lambda sistem ki je občutno cenejši je pa poraba in izguba moči večja.
Z velik telovadbe se da tud na tako mašino multipoint vgradit.
Povračilo stroškov je pa seveda odvisno od cene vgradnje, posledično tudi čas amortizacije - odvisen predvsem od letne kilometrine
jst sem vesel k radio in se vsakič s pumpe odpeljem dobre volje
ko bi bil vedež ne bil bi revež
LP DARC
LP DARC
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost