POMOČ PRI HOMOLOGACIJI PLATIŠČ ZA IMPREZO GT
-
vesenjak13
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 171
POMOČ PRI HOMOLOGACIJI PLATIŠČ ZA IMPREZO GT
Pozdravljeni , rabim pomoč in me sicer zanima ali lahko homologiram 17col na imprezo gt. Hvala za odgovore
Re: POMOČ PRI HOMOLOGACIJI PLATIŠČ ZA IMPREZO GT
Lahko, primerna platišča+gume in papirje potrebuješ.
-
vesenjak13
- Uporabnik foruma
Sem slisal da 17col naj nebi mogel homologirat , sedaj pa imam problem ker imam org felne od stija in nemorem dobiti tuva 
Za original feltne verjamem, da ga ne dobiš, za aftermarket se pa dobi in se da homologirat.
-
vesenjak13
- Uporabnik foruma
Ima kdo potem tuv za posodit , za 215/45/17 , res lepo bi prosil , dobi za pivo al pa kak liter benza :p
http://www.dezent-wheels.com/EN/tuev-certificate, pa še kakšna podobna se najde.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
on rabi za original subaru feltne. tega pa kr tko na netu uradno ne bo dobil.
Tudi drugje jih ne bo dobil, ker ne obstajajo. Edina možnost so aftermarket papirji.
-
vesenjak13
- Uporabnik foruma
Thomas hvala mojster!!! Vem da nemorem dobiti papirjev za subaru feltne ampak me je zmedlo to , da sem klical na subaru servis pa so mi rekli da sploh nemorem homologirat 17col na gtjko 0.o pa sem se raje tu preveril , ker felne namreč že imam
Jaz bi se tudi obrnil recimo na servis (Kržič). Oni ti spišejo papir, da je ta velikost feltne s to in to dimenzijo gume skladna z avtomobilom, to potrdilo ponavadi kar stane; potem pa na lpp-ju s tem homologiraš. Vendar če so ti rekli, da ne moreš (ni skladno), potem pa ne bo šlo. Oziroma lahko poizkušaš s TUV-om od kakih drugih felten s podobnimi oz. enakimi specifikacijami, to je vse odvisno na koga naletiš ob homologaciji..
Če pravjo da ne obstaja, potem boš zeeeeelo težko dobil tudi aftermarket feltne za tvoj avto. Tuv za original pa sploh ne.
Sem se sam lani enako zajebaval. Nabavil pa potem nisem nič.
Sem se sam lani enako zajebaval. Nabavil pa potem nisem nič.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4469
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Papirji za BBS 7,5x17 platišča...
http://gutachten.bmf-application.com/ga ... -3-001.pdf
Zdaj moraš samo še najt takšna platišča, si jih sposodit za homologacijo in homologirat nove dimenzije pnevmatik (205/45R17 in 215/40R17).
http://gutachten.bmf-application.com/ga ... -3-001.pdf
Zdaj moraš samo še najt takšna platišča, si jih sposodit za homologacijo in homologirat nove dimenzije pnevmatik (205/45R17 in 215/40R17).
-
vesenjak13
- Uporabnik foruma
Ampak sem slišal da se firme platisc pr nas naj nebi preverjala , da bi resil zadevo ce bi mel papirje z primernimi dimenzijami za moja platisca
Tako sem jaz postopal pred štirimi leti na takratni vectri sport. Homologacija 17col (drugače original, feltne narejene za dotični model, vendar preprosto ni bilo homologirano) felten in ene dimenzije gum. Na opel forumu sem dobil nasvet, nekdo mi je poslal link od TUV-a felten s praktično enakimi specifikacijami (širina, ET, ..). Si naprintam in na LPP, tam me pa lpp-jevc zelo na hitro odslovi - samo pogleda 'serijsko' večmestno cifro feltne na avtu in na TUV-u in seveda se ne ujema - adijo. Kasneje sem izvedel, da sem pač naletel najbolj neugodnega.. Potem sem šel na Avtotehno v Črnuče in so mi tam za 40eur podali potreben dokument (skrajšan TUV), nato pa sem šel homologirat in prišel na plodna tlavesenjak13 napisal/-a:Ampak sem slišal da se firme platisc pr nas naj nebi preverjala , da bi resil zadevo ce bi mel papirje z primernimi dimenzijami za moja platisca
Zadnjič spremenil Legacy_46, dne 03. Marec 2016, 20:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Hehe @danci, iznajdljivo, da ti nekdo posodi take feltne
Sam vrjetno ga bo problem najdet.
Sam vrjetno ga bo problem najdet.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov