Avtoslalom Ljubečna 13.10.2013
Re: Avtoslalom Ljubečna 13.10.2013
Tole si pa ziher pridem pogledat naslednjič, mogoče celo peljat...
Kok pa približno stane takle dan?
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
30 eur štartnina, pa skoraj nič za bencin, ker samo 3x pelješ.LSlabe napisal/-a:Tole si pa ziher pridem pogledat naslednjič, mogoče celo peljat...
Tist mini s hayabuso, ki je bil že na time attack-u.irCAR81 napisal/-a:Neki neturbo, k se vrti v pm, z niti ne tok navora (da ne rabš špere), čim lažje in kar se da direkt volanom.
- wannahavesubi
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 199
- Kraj: Kamnik-Stranje
Zmaga Dragan Gajič. V 1. kategoriji, v 4. kategoriji in še generalno.wannahavesubi napisal/-a:zmaga ga pa tekmovalec Stig Blomqvist
Pa še video (na kamero so ujeli tudi R5 ki se je prevrnil): https://www.youtube.com/watch?feature=p ... xG-cz46LSM" onclick="window.open(this.href);return false;
- wannahavesubi
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 199
- Kraj: Kamnik-Stranje
če nisi opazil se je nekdo prijavil na tekmo s tem imenom 
maybe some day...
Ja sem, en izmed voznikov rdečega juga iz Pule. Dobro je šel. Ne razumem zakaj bi se prijavljal s takimi imeni.
Mi Hrvati volimo,da se malo šalimo.irCAR81 napisal/-a:Ne razumem zakaj bi se prijavljal s takimi imeni.
Hvala, kljub pokalu se je videlo, da nas je večina nenavoženih in zarjavelih.bojc T napisal/-a:Lepo preživeta sončne nedelja, super družba...
Čestitke nalimu za zmago v drugem razredu![]()
Žan pa se je tudi boril po svojih močeh, je pa prvič vedno malo bolj....... vaja dela mojstra.
Naslednje leto je še daleč, pa upam da se zopet srečamo v taki zasedbi
Na srečo so tudi vozniki malih nabritih zadev uvideli, da prestavljanje v 3.prestavo ne vklopi časovnega stroja in da se tudi z malim avtom da uspešno odpeljati hiter slalom (pred leti se je poizkus izvedbe SLO slalom prvenstva končal ravno zaradi bojkota 'malčkov').
Hmmm, zaradi HAKS?irCAR81 napisal/-a:Ja sem, en izmed voznikov rdečega juga iz Pule. Dobro je šel. Ne razumem zakaj bi se prijavljal s takimi imeni.
Nism vedu da gre za voznika z licenco.nalim napisal/-a:Hmmm, zaradi HAKS?irCAR81 napisal/-a:Ja sem, en izmed voznikov rdečega juga iz Pule. Dobro je šel. Ne razumem zakaj bi se prijavljal s takimi imeni.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost