Rally Postojna-Trst

Novosti na domačih in svetovnih tekmovanjih
Odgovori
Uporabniški avatar
b.m
Uporabnik foruma
Prispevki: 396
Kraj: Ljubljana

Rally Postojna-Trst

Odgovor Avtor: b.m » 05. Oktober 2007, 10:57

Gre še kdo na rally, sploh v soboto? (kačje ride pr Planini, Hrušica in Medvedje brdo :lol: )
kot je že s8n napisal-več na: http://www.rally-postojna-trieste.si/hp/

Se vidmo, lp
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296

Odgovor Avtor: irCAR81 » 08. Oktober 2007, 12:08

Jst sm bil gor. Ne vem na keri etapi, vem sam da je scal k sto mater in da sm za eno astro (ne vem kok je mela številko) vozu - po asfaltu mi je spizdila (mam zlizane gume), pol sm pa enga jugiča dočaku... mi je tud po asfaltu skor spizdu (enostavno nisem upal tko hitr), pol na makadamu sm ga pa ujel in v rito grizu. :) Drgač sam rally je bil pa zarad dežja bedn - takoj smo bli do gat premočeni kljub dežnemu plašču in dežniku. Vidu sm sam ene citroene, k so ga res dobr žgal, ostalo je blo pa na pogled bl tko..

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 08. Oktober 2007, 18:57

Me je kr mau pomiril, k si napisu, da je blo bedn, k sm se že res sekeru ker sm tole zamudu :D

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 08. Oktober 2007, 19:36

beliblisk napisal/-a:Me je kr mau pomiril, k si napisu, da je blo bedn, k sm se že res sekeru ker sm tole zamudu :D
Jah veš kako je.. pr rally-u je odivisn kako se postavš. Lahko da sem bil na bedni lokaciji.

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 08. Oktober 2007, 20:31

Jaz sem šel v soboto mal gledat na eno križišče pri Logatcu. Po 20 najboljših me je minilo fotografirati. Kr neki. Čeprav, po tistem, ko sem spregovoril z Gorencem, ki ni dirkal, sem pa drugačno mnenje imel :). Menda so ga tišali na polno, sploh jugeci ipd. :-P
No, nekaj hudo malega fotografij od TUKAJ naprej.

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 08. Oktober 2007, 20:45

ne vem no, nas (b.m, cheno in jst) je kar namočil k smo gledal na vrhu kačjih rid pri Planini (beliblisk, sej veš kje ;-) ), pa je blo useen kul. Smo pa res samo eno imprezo dočakal :roll:
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
Doberman
Uporabnik foruma
Prispevki: 104
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: Doberman » 09. Oktober 2007, 08:39

No, verjetno že veste, kako se je za nas končalo - glej www.motorsport.si.

Uporabniški avatar
TORA! TORA! TORA!
Uporabnik foruma
Prispevki: 1144
Kraj: Zraven soseda

Odgovor Avtor: TORA! TORA! TORA! » 09. Oktober 2007, 09:44

Doberman napisal/-a:No, verjetno že veste, kako se je za nas končalo - glej www.motorsport.si.
No da jezt povem eno drobtinico o 'vas'

Kako je lahko človek tako lahkomiselen, neumen, bedak?

V največji naliv se ekipa poda z NENAREZANIMI!!!! (torej zaprtimi kanali) intermedium gumam...ki imajo le na 5 cm eno tanko zarezo od kanala!!!!! :shock: :shock:

OK...v soboto se odpravim na rally... Kličem majo da bomo počakali na zadnji planinski ridi..... scalo je ko svinja...in ko se mimo nas pripelje avto 41...dobim klic..... 'Se ne bomo vidli...sva useklala ker je avto zaplaval'

ja jeba...kurc...si mislim razmere so res grozne (sam da je posadka cela), potem jih še par pogledamo...in se odpravimo v bokse.... in ko vidim avto...o ti pida....kr dobr je usekan...komplet nos zakrivlen za ene 15 centi v desno, pokrivlen most, desno kolo v koloteku...

in kaj vidim pol...GUME!!!!!!

Mislim v tistem trenutku se mi je stemnilo!!!!!! In sam rečem...kaj ste vi kreteni, al se hočte ubit al kaj...lejte kake gume mate gor

In reakcija team šefa oz. tehničnega direktorja..ki nima niti izpita za avto, oz. ne zna niti avta peljat brez pomoči sovoznika (kje je bremza ,gas, sklopka) pravi...da to so ta najmehkejše intermedium 9 gume...in da so super, edino..v avtu so imeli dve narezani (torej do konca robu)...sam niso pa imeli ključa da bi jih zamenjal :shock: ..pa evo..so šli na smrtno potezo (sej itak neb blo nč bolš)

(kaj dežne...tega ne rabiš, ker jih nimajo :neutral: )

in avto je zaplaval.... ja nč čudnga..le kam naj gre voda jebemti rit...kašni vosli....in rok še! a se ne zaveda kaj dela....a se hočjta ubit zaradi neumnosti al kaj!!!!

v tretji prestavi ga je odnesl..če sm prav štel na posnetku...torej okol 120km/h....... pri tej hitrost..bočno v kak drevo ali kak drug rob..je pri tem cliotu smrtonosen

in da načnem še temo v varnosti motorsport cliota...... jazt osebno sem zgrožen...kak švoh rollbar ima ta avto.... oz. katastrofa

sama zasnova rollbara je iz davnega leta 1994....iz francoskega prvenstva.... največja pomankljivost.... premalo podprta streha in samo en 'ubogi' rorček pod ledvenim delom na boku!!!..zakaj je tako?...ker so li tistega leta pravila taka...da je imel avto lahko nižjo skupno težo...in da so prišparali na kilogramih..so šparali še na varnosti!...danes..pamorajo v ta avto dajati dodatne uteži!!!

A NEB RAJ ŠE KAK DODATEN RORČEK NOT ZAŠVASAL!!!!

sej če pogledaš: že sam yugota od petriča.....ima na boku X in dodatno podprto streho pri A stebričku in B stebričku....ker tole kar ima tale clio je poden.....
http://www.moj-album.com/slike/4965631/ ... JXFNg7.jpg

http://www.moj-album.com/slike/4965631/ ... xW7XZd.jpg

sej se vidi na posnetku: http://www.youtube.com/watch?v=FPsE7JEu ... ed&search=

in kukr jezt vem...rok sedi zelo visoko v avtu...in v takem primeru!! raje ne govorim kaj bi bilo.... da pa bi uporabljal HANS.... pol pa sploh ne..le kam naj bi šla glava?

mislim...drugi rally, in že vse sesuto..kaj šele bo?

http://sportal.siol.net/default.asp?art ... 8261606440

Smrtna nesreča na reliju na Češkem
Zlin - Zaradi hudih poškodb, ki jih je dobil v nesreči na reliju Barum na Češkem, je v nedeljo umrl eden od udeležencev tekmovanja. Prireditelji so sporočili, da je sovoznik Ludek Kocman v bolnišnici podlegel hudim poškodbam, ki jih je dobil po trčenju v drevo. Voznik Pavel Karlik se je prav tako poškodoval, a ni v življenjski nevarnosti.

Dirkača sta na reliju, ki šteje tudi za evropsko prvenstvo in serijo International Rally Challenge, sodelovala z avtomobilom Opel Astra. Na eni od hitrostnih preizkušenj je dirkalnik odneslo s ceste, nato pa se je z veliko hitrostjo zaletel v drevo na sovoznikovi strani.
mogoče kaj takega? .... nihče ne ve...samo upam da ne, čeprav prvi občutki mi ne dajejo kaj dobrega menja

Mislim da se je glede teh zadev treba mal pogovoriti, ker res jima ni treba na tak način dirkat, mislim da ju noben sponzor ne sili v super rezultate in podobno. In da se začneta / začnejo malo zavedat
da nimajo prav nevem kako varne tehnike okoli sebe, in predvsem malo porezat krila. In malo popeljat med dejstva, ja sej je užitek, sam če si pa za užike pripravljen plačat najvišjo ceno, potem pa vredu... jazt se za takim osebam ne jokam več...

Nesreča nikoli ne počiva...

LP

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter
Prispevki: 1718
Kraj: LJ

Odgovor Avtor: JAN » 10. Oktober 2007, 14:20

:-a ..

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 10. Oktober 2007, 15:11

TORA! TORA! TORA! napisal/-a: sej se vidi na posnetku: http://www.youtube.com/watch?v=FPsE7JEu ... ed&search=
Madona. Švoh zaščita.

Uporabniški avatar
TORA! TORA! TORA!
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: TORA! TORA! TORA! » 10. Oktober 2007, 15:42

irCAR81 napisal/-a:
TORA! TORA! TORA! napisal/-a: sej se vidi na posnetku: http://www.youtube.com/watch?v=FPsE7JEu ... ed&search=
Madona. Švoh zaščita.
ja isto kot da bi kondom iz l.94 uporabljal...če boš mel srečo bo zdržu, če ne pa ne :?

dobr..sej se da tut z ta švoh rollbarom prežvet..sam srečo morš met

http://www.youtube.com/watch?v=pMJ8cOJu3Yc

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617

Odgovor Avtor: gorazd0 » 10. Oktober 2007, 15:54

matr ga gunca po grbincah...
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
TORA! TORA! TORA!
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: TORA! TORA! TORA! » 10. Oktober 2007, 16:58

gorazd0 napisal/-a:matr ga gunca po grbincah...
dobrodošel v svetu torzijskih prikoličarjev ;-) :?

če bi imel subaru zadi gumi fedr namest jeklene vzmeti..bi se tud guncal

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 10. Oktober 2007, 20:45

TORA! TORA! TORA! napisal/-a:
gorazd0 napisal/-a:matr ga gunca po grbincah...
dobrodošel v svetu torzijskih prikoličarjev ;-) :?

če bi imel subaru zadi gumi fedr namest jeklene vzmeti..bi se tud guncal
:D

Uporabniški avatar
TORA! TORA! TORA!
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: TORA! TORA! TORA! » 12. Oktober 2007, 12:38

še ena torzijska

http://www.youtube.com/watch?v=xwFIZz-dASo

mater, le kaj so si teli francozi misll da so to va avte dal..mar jim prikolice niso šle v prodajo in so imel akse na lagarju

aja pa še novička o Bubnču ki je nulo vozu...v drugi rundi pivka-jama brzinca..mu je na ravnini ko je mel v šesti nasproti priplejal osebni avto :!: :!: :!:

baje se je bubu čist odtrgal..je šel v bokse..pred orgarnizatorja in komisarje aš vrgel nalepke in luči dol pa gasa domov v ilirsko

mislm podn od podna...in da si zdej v kakem bogem klinčku tm na puno žgeš...in nasprot ti pa prpele en ata z lado nivo... :688668

ja fak...no sej to se tut drugje dogja...sam vseen

http://www.youtube.com/watch?v=0Aeebso5eWo

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov