Time Attack #5@Raceland at Night (7.8.2010)
-
KING Alexzander The GREAT
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 63
- Kraj: Logatec
No evo po lepi nedelji v kateri sem zelo uzival bom napisal se en svoj komentar:
Sicer nocni TA je meni do zdj najbolsi biu,nekako mi nocno dirkanje lezi na kozo mi je zelo vsecno,z cajtom sem zelo zadovoljen gledano nato da smo predno je bil event prekinjen spomnili se pogledati tlak v gumah in zasledili da sem prednje mel napumpane 2,0bar zadnje pa 1,6
,potem ko sem jih dal na 2,4bar se je avto obcutno boljse vozil cez pocasne ovinke,ampak nazalost casa nisem mogel postavit saj je bila dirka prekinjena.
Z svojim cajtom se zadovoljen,saj je bolsi kot je bil zadnic,se bo pa dalo se malo izboljsati cajt,cestitke Ermanu za zmago v Unlimited klasi,cestitke Nenad-u za 2.mesto v U klasi z serijskimi Yokohamicami svaka cast,posebaj cestitke hondasu Goku-san za neverjetne voznje,ki jih je uprizarjal svaka cast,neki ze normalnega najhitrejsi v Stock klasi BojcT,vidim si ze na 56,5 hehe lepa.
Ob enem bom pa napisal par kritik,ki vidim da je tudi use ostale motilo,to je parkiravanje avtov vse povprek,potem mene ki je osebno najvec motilo je naslanjanje na moj avto,ko tipa sploh nisem poznal,sedenje na stolih,za katere doloceni ljudje mislijo da lahko kr sedijo brez da vprasajo,potem doloceni avti nekako nesodijo v klaso v kateri je bil razvrsecen,ampak zgleda po tem pravilniku je najdu luknjo in odnesel zmago
Sam komaj cakam na nasledni TA in upam da nebo toliko zapletov koliko je bilo sedaj na progi
Se vidimo
Sicer nocni TA je meni do zdj najbolsi biu,nekako mi nocno dirkanje lezi na kozo mi je zelo vsecno,z cajtom sem zelo zadovoljen gledano nato da smo predno je bil event prekinjen spomnili se pogledati tlak v gumah in zasledili da sem prednje mel napumpane 2,0bar zadnje pa 1,6
Z svojim cajtom se zadovoljen,saj je bolsi kot je bil zadnic,se bo pa dalo se malo izboljsati cajt,cestitke Ermanu za zmago v Unlimited klasi,cestitke Nenad-u za 2.mesto v U klasi z serijskimi Yokohamicami svaka cast,posebaj cestitke hondasu Goku-san za neverjetne voznje,ki jih je uprizarjal svaka cast,neki ze normalnega najhitrejsi v Stock klasi BojcT,vidim si ze na 56,5 hehe lepa.
Ob enem bom pa napisal par kritik,ki vidim da je tudi use ostale motilo,to je parkiravanje avtov vse povprek,potem mene ki je osebno najvec motilo je naslanjanje na moj avto,ko tipa sploh nisem poznal,sedenje na stolih,za katere doloceni ljudje mislijo da lahko kr sedijo brez da vprasajo,potem doloceni avti nekako nesodijo v klaso v kateri je bil razvrsecen,ampak zgleda po tem pravilniku je najdu luknjo in odnesel zmago
Sam komaj cakam na nasledni TA in upam da nebo toliko zapletov koliko je bilo sedaj na progi
Se vidimo
Ni vazno kaka je baba,vazno je kako pivo piješ 
E točn to. Pol pa rečm da se prosm nej ne naslanja pa reče a ti se pa lahk? Sej je moj avto, lahk tud lukno v havbo zvrtam matr vola.KING Alexzander The GREAT napisal/-a:potem mene ki je osebno najvec motilo je naslanjanje na moj avto
Drgač je blo kr fajn, sam folk je mal preveč norel, pesek na progi, antifriz, izleti mal so pretiraval. Bral sm da so eno punco mal povozil, če si 10s zaspal v vrsti so te takoj prehitel... noč res ima svojo moč.
-
KING Alexzander The GREAT
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 63
- Kraj: Logatec
Js pomoje tut mislim da je veliko naredilo tudi to da je bil event v soboto in je mel vsak cas prit peljat/pogledat,medtem ko je ob petkih event cez dan pa pridejo res tisti,ki se mi nekako zdijo vzorni vozniki za na progo,eni so res malo pretiraval v enem ovinku ko sem prisel prvi krog ogrevat gume je bilo tok peska na progi,sem mel obcutek da pelem Dakar 2010.irCAR81 napisal/-a:E točn to. Pol pa rečm da se prosm nej ne naslanja pa reče a ti se pa lahk? Sej je moj avto, lahk tud lukno v havbo zvrtam matr vola.KING Alexzander The GREAT napisal/-a:potem mene ki je osebno najvec motilo je naslanjanje na moj avto
Drgač je blo kr fajn, sam folk je mal preveč norel, pesek na progi, antifriz, izleti mal so pretiraval. Bral sm da so eno punco mal povozil, če si 10s zaspal v vrsti so te takoj prehitel... noč res ima svojo moč.
Z naslanjanjem pa ja sva ze razmisljala z kolegom da naslednic lepo naredim kolicke si doma pa lepo trak in notri parkiram avto,ker mam poun malček tega ko sedim v lokalu pa vidim enga naslonjenega na avto,avto mam pa usa okna odprta in jebiga mene to zmoti,nikol se nism naslanju na tuji avto,nevem od kje ljudem ideja da moj avto zgleda kot inventar Raceland-a
Ni vazno kaka je baba,vazno je kako pivo piješ 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost