@ pito
tnx, res je bilo super, če bo še kdaj deževen Raceland, se ga bom z veseljem udeležil.
@schkorc
Sam sem bil enkrat na avtoslalomu Ivarčko, pa je precej manj adrenalinsko bilo kot je lahko na Racelandu, predvsem me je motilo to, da je bolj kot ne bilo podobno spretnostni vožnji, servo volan ni delal večino časa zaradi stalnega obračanja volana od enega konca na drugega na polno, predolg avto imam za tja, kar je eden večjih problemov obrnit kravo nahitro, motilo me je tudi, da se ne da krasti ovinkov kaj dosti, saj je vsak podrt stožec prinesel lepo število izgubljenih točk, na koncu ko je pa šlo čez zadnji ovinek vsaj malo napočez proti cilju si pa z malo sreče še črto prevozil...
Meni je pač ljubši obisk "dirkališča", če pa boste pripravili zadevo na Racelandu ali v Logatcu na PRK progi, pa se bom slaloma zagotovo udeležil, le če ne bo preveč zaprt.
@Andrej
Filme je še možno dol potegnit, upam da se kdo opogumi, pa sestavi iz vseh kak film dobr za na youtube????
Javi, kako je Bucan zrihtal
@subi4x4 avto tvoj gre pa ko sam satan, upam, da te uspem naslednjič nahecati za kak krog