Raceland 2.10.2009

Novosti na domačih in svetovnih tekmovanjih
Odgovori
Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma
Prispevki: 2204
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: birdy » 03. Oktober 2009, 14:25

koker je vidno iz slik in posnetka opla, se lahko kr zahvalim alfici da je nagajala da zarad nje nisem sel (ceprav sm za to priloznost nabavu gume&porihtal haubo s hood scoopom)

skoz bi se vozu v turbo luknji, ko bi zagrabl bi pa tavco preurejal

SE SLIK :)

Uporabniški avatar
Neo57
Uporabnik foruma
Prispevki: 635

Odgovor Avtor: Neo57 » 03. Oktober 2009, 17:27

Glede na to kar so Alfe pokazale na progi si lahk vesel, da te ni blo.

Edino alan je neki pokazu.
Od Daweta sestra je Alfe prehitevala k za šalo.

S tem, da je tudi impreza v večjem delu proge vozila pod turbino.
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 03. Oktober 2009, 17:30

Subaruju so pokazal oversteer, understeer, polno tega, alfe pa grabn steer. En je lepo pokrajšu podaljšek, drug pa popravil izpušni sistem. Upam da je karter ostal cel.

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 03. Oktober 2009, 17:37

Neo57 napisal/-a:Od Daweta sestra je Alfe prehitevala k za šalo.
Res se je lepo peljala, vsa čast :.sup
Subarujevci smo bili zelo prepoznavni in dostojno zastopali znamko.
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 03. Oktober 2009, 19:23

@Ircar, drugič, ko gremo dobiš kakšen krog za peljat...tle sem mal pozabil nate...aja ima pa vsaj marelo zate, smo jo našli potem... :D

En moj onboard by rapbit, tnx again

http://www.youtube.com/watch?v=AgA4FLmcjGw

Drugače pa lahk rečm, da sem moral po letu dni dat nazaj ABS notri, se brez ni dalo peljati je samo drselo, ko sem še mal spustil pritisk v gumah je bilo pa noro, moram pohvalit gume, ki so drugače ne kaj preveč blesteče(premehke bočnice) v dežju so bile pa nore (kljub temu da so daleč od novih že) GY smreča profil :D :D :D

Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma
Prispevki: 2204
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: birdy » 03. Oktober 2009, 22:52

Neo57 napisal/-a:Glede na to kar so Alfe pokazale na progi si lahk vesel, da te ni blo.

Edino alan je neki pokazu.
Od Daweta sestra je Alfe prehitevala k za šalo.

S tem, da je tudi impreza v večjem delu proge vozila pod turbino.
http://www.youtube.com/watch?v=Ly6kSKE5Huw

jest bi bil tak, samo z veliko vec understeera in manj kontrole ob boostu....u glavnem - dobr da nisem sel

Uporabniški avatar
dawet
Uporabnik foruma
Prispevki: 329

Odgovor Avtor: dawet » 03. Oktober 2009, 23:30

Men je blo super :cool: Tud lepo mi je bilo spoznat subarujevce še v živo :.sup

Je pa bla veselica šele bolj proti koncu, ko se je začelo na nekaterih delih že malce sušit.

Komi čakam na naslednji event :-f

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 04. Oktober 2009, 15:30

Za vse ki se želite poiskati v tej toni posnetkov, si lahko potegnete zadevšno dol...snemali pa so kolegi...

www.e-gamer.org/wuky/filmcki_raceland_2.10.2009.rar

Lepo bi blo če kdo iz vsega tega sestavi kak dober film 8) :D

btw, če se kdo prepozna na posnetku in tega ne želi, naj me čimprej obvesti, da odstranim povezavo do filmov...

In če bo kdo sestavljal, naj ne pozabi deliti z nami!!!!

pito
Uporabnik foruma
Prispevki: 416

Odgovor Avtor: pito » 05. Oktober 2009, 08:09

Bistri, lepo ti gume cviljo tud v mokrem. Lepe slike, res je moralo biti super vzdušje.

Uporabniški avatar
schkorc
Uporabnik foruma
Prispevki: 48
Kraj: Prebold

Odgovor Avtor: schkorc » 05. Oktober 2009, 10:05

A ostali (od tistih katerim je 2.prestava oziroma cca 100km/h na Racelandu dovolj) nimate interesa, da bi prišli na avtoslalom? Res je, da avtoslalom ni trackday, predvsem po tem da se na avtoslalomu vozi "samo" 3 vožnje po 3 kroge, na trackdayu pa praktično neomejeno krogov. Ampak adrenalin, zabava, tekmovalnost,... so vseeno prisotni. Sama vožnja se res ne razlikuje prav dosti od vožnje po Racelandu. Ob cca 70 sotekmovalcih pa postane vsaka vožnja bolj napeta.

Več kot povabit vas ne morem, verjamem pa da tistega, ki se bo 1x udeležil (in mu je "samo" druga prestava dovolj :D) ne bo treba več 2x prosit :).
Ko sem že ravno pri tem, _BiStRi_ & irCAR81, a vama ni več :)?

....

Že dalj časa iščemo oz. čakamo nekoga, da bi prevzel ali vsaj sodeloval pri ogranizaciji avtoslaloma tudi na Racelandu. Je mogoče kak interesent?

LP, Primož

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 05. Oktober 2009, 15:04

_BiStRi_,

a bi lahko prosim se enkrat dal gor rarcek.

P.S: za next Tuesday sem zmenjen z Bucanom. Komaj cakam.

Uporabniški avatar
subi4x4
Uporabnik foruma
Prispevki: 759
Kraj: Podljubelj
Kontakt:

Odgovor Avtor: subi4x4 » 05. Oktober 2009, 15:31

men je blo super....dost folka spoznal...škoda ker je bil dež..čeprav na polno tudi nisem upal vozit, je bilo le prvič in še avta mi je škoda...drugič bo že bolje...

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 05. Oktober 2009, 16:00

@ pito

tnx, res je bilo super, če bo še kdaj deževen Raceland, se ga bom z veseljem udeležil.

@schkorc

Sam sem bil enkrat na avtoslalomu Ivarčko, pa je precej manj adrenalinsko bilo kot je lahko na Racelandu, predvsem me je motilo to, da je bolj kot ne bilo podobno spretnostni vožnji, servo volan ni delal večino časa zaradi stalnega obračanja volana od enega konca na drugega na polno, predolg avto imam za tja, kar je eden večjih problemov obrnit kravo nahitro, motilo me je tudi, da se ne da krasti ovinkov kaj dosti, saj je vsak podrt stožec prinesel lepo število izgubljenih točk, na koncu ko je pa šlo čez zadnji ovinek vsaj malo napočez proti cilju si pa z malo sreče še črto prevozil...

Meni je pač ljubši obisk "dirkališča", če pa boste pripravili zadevo na Racelandu ali v Logatcu na PRK progi, pa se bom slaloma zagotovo udeležil, le če ne bo preveč zaprt.

@Andrej

Filme je še možno dol potegnit, upam da se kdo opogumi, pa sestavi iz vseh kak film dobr za na youtube????

Javi, kako je Bucan zrihtal :cool:

@subi4x4 avto tvoj gre pa ko sam satan, upam, da te uspem naslednjič nahecati za kak krog :D

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 05. Oktober 2009, 17:05

Meni pa sploh noče odpret tele filmčke, mi javlja, kao da je datoteka poškodovana :neutral:

Dugače pa kar se tiče avtoslalomov, hvalabogu, da so pri nas ljudje, ki organizirajo te prireditve, kapo dol. Tudi sam sem se kar nekajkrat pojavil na štartu med leti 93 in 99 (turistični ralliji, avtoslalomi) pa je bilo vedno fajn.
Moti pa me to, da so naši avtoslalomi bili ali pa so preveč zaprti. No s Šempetrom se je to nekoliko zboljšalo pa vseeno...
Na raceladu lahko naredite kar po progi brez nekih umetnih šikan, mogoče po najdalših ravninah, nikakor prepogosto, ovinke speljati po daljši liniji-na okrog, proga mora biti tekoča, da ni potrebno zabijati iz druge v prvo (imamo le avtomobile, ki jih vsakodnevno uporabljamo tudi za v službo itd.).
Pri nas je res žalost kar se teh prostorov tiče...jih ni, oz. vsak se buni, ko mu omeniš kaj podobnega, poden skratka.
Go Westy, go!

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 05. Oktober 2009, 17:08

Picinni jaz sem tudi mislil, da ne gre,pa je _BiStRi_ zgleda samo tok obesezen fajl gor vrgu, da se racunalniku ne da zacet :lol:

Veckrat klikni pa bo zacel downloadad.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov