Raceland Time Attack #3 (25.6.2010)
Ker pač spremlja samo najhitrejše, mi zadaj smo bolj burekipicinni napisal/-a:Samo na Bistrija in irCAR-ja je pa čist pozabu. Le zakaj.imprezko napisal/-a:Andrej ti bi biu dobr za komentatorja![]()
No, kratko poročilo:
Bilo je odlično, sonce (pozno pop se je ulilo že po končani prireditvi in ko smo bili mi že skoraj v Lj)
Glede na vročino je bilo idealeno postavljati čas v dopoldanskem času, Ircar je bil tokrat predober in je tik pred koncem dirke prevzel vodstvo pred menoj v II klasi, tako sem se mogel zadovoljiti z drugim mestom, čestitke
Ne smemo pozabiti tudi Bojča, ki se je dobro peljal (pravzaprav čedalje bolje proti koncu dneva, glede na to, da je bil to njegov prvi RL in je prišel na stopničke v I klasi. Dawet je kot je že znano dosegel resnično odličen čas v III klasi, in suvereno zmagal pred Meganom ter Nenadom z micko.
Podrobne številke bom prilepil na forum, čim jih dobim.
Čestitke vsem zmagovalcem, čez 3 tedne gremo znova...
p.s. sva imela z Ircarjem mal sreče, da ni bilo Picinnija, uprašanje kako bi se razpletlo
-
Andrej
Ti bi zdej tukaj rad, da se mal prcamo ipd, ampak jst sem kljub temu, da sem končal na drugem mestu, sem še vedno vesel, da je zmagal...pač dobro odpeljana vožnja+dobro pripravljen avto=zmaga, ali ti meniš kako drugače?strumf666 napisal/-a:Dolgcajt, ne moreš mu sam čestitat, ker je bil hitrejši, no![]()
Čakam na ircarjev komentar
Če je nekdo na dirki bolj uspešen od tebe, se mu pošteno čestita, še posebej prjatlu, ampak nebi te sedaj želel učit lepega obnašanja...če bova pa še malce nadaljevala, te bom pa povabil, da se nam pridružiš na naslednji dirki, pa se bomo po dirki prcali kolikor si boš zaželel
http://www.subaru-slo.net/userpix/6_fun ... spew_1.jpg
čestitke vsem, še posebej zmagovalcem; enkrat morm prit pogledat .
čestitke vsem, še posebej zmagovalcem; enkrat morm prit pogledat .
-
Andrej
Ehm, mal heca more bit?_BiStRi_ napisal/-a:Ti bi zdej tukaj rad, da se mal prcamo ipd, ampak jst sem kljub temu, da sem končal na drugem mestu, sem še vedno vesel, da je zmagal...pač dobro odpeljana vožnja+dobro pripravljen avto=zmaga, ali ti meniš kako drugače?strumf666 napisal/-a:Dolgcajt, ne moreš mu sam čestitat, ker je bil hitrejši, no![]()
Čakam na ircarjev komentar
Če je nekdo na dirki bolj uspešen od tebe, se mu pošteno čestita, še posebej prjatlu, ampak nebi te sedaj želel učit lepega obnašanja...če bova pa še malce nadaljevala, te bom pa povabil, da se nam pridružiš na naslednji dirki, pa se bomo po dirki prcali kolikor si boš zaželel![]()
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost