Rally 2011
http://rally.avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=2568Prvi del relija Saturnus je zaznamoval dvoboj Vaclava Pecha in Piera Longhija, ki sta se v Zasavju cel dan izmenjavala v vodstvu. Po sedmih hitrostnih preizkušnjah ima Pech 3,7 sekunde prednosti pred Longhijem, na tretjem mestu pa je najboljši Slovenec Rok Turk
Rezultati: http://rezultati.omikronplus.si/object/ ... tedRace=07
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Odvisno kdaj. Jaz grem s sinom že v petek zjutraj, tko da greva mal čez brzince (mal tišat
) in bova pogledala kje se da vidt kšne hitre zanimive kombinacije. tam se vidi kdo ma jajca, hardov smo že naveličani.
Torej, mi gremo v petek v Schlossberg, ki je nov brzinc in bomo šli bolj na slepo.
V soboto se pa splača it pogledat Gačnik, na skoku, kr dost se vidi pa do zdaj je bil HP vedno krožn, tko da si vsakega vidu 2×. To se splača gledat dopoldne.
Popoldne pa še ne vem, lani je bil še en zlo dobr brzinc, tut krožn, tist na kjerem je (na žalost) avstrijec z Imprezo zbil par ljudi. Nism zihr če se pelje.
Sicer bojo pa čez par ur dali zemljevid gor na spletno stran pa ti lahko potem še kej sporočim
Lahko pa tudi pokličeš pa gremo skupaj
Torej, mi gremo v petek v Schlossberg, ki je nov brzinc in bomo šli bolj na slepo.
V soboto se pa splača it pogledat Gačnik, na skoku, kr dost se vidi pa do zdaj je bil HP vedno krožn, tko da si vsakega vidu 2×. To se splača gledat dopoldne.
Popoldne pa še ne vem, lani je bil še en zlo dobr brzinc, tut krožn, tist na kjerem je (na žalost) avstrijec z Imprezo zbil par ljudi. Nism zihr če se pelje.
Sicer bojo pa čez par ur dali zemljevid gor na spletno stran pa ti lahko potem še kej sporočim
Lahko pa tudi pokličeš pa gremo skupaj
If in doubt... flat out!!!
~Colin McRae
Subaru je edini avto, ki ima 6. zvezdic
~Colin McRae
Subaru je edini avto, ki ima 6. zvezdic
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Dans pred nami na gačniku obrnl mislm da rusko posadko z EVOtom, šla po bregu mal navzdol ampak se je pol vn potegnla, res iz nevrjetnga. Potem pa dizl impreza mim pritiščala, nato pa še clio skor v rit. Mi smo bili čist trdi
Bom dal posnetek, sam da kolega nalož.
Se mi pa fajn zdi da ni škoda zmagala
Se mi pa fajn zdi da ni škoda zmagala
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost