Impreza
Re: Impreza
ce bo vse ok lucine, ilirska, buzet...bomo vidli kk bo $$$ 
a bo v soboto ze rohnela impreza v lucinah? 
Jaz imam tud namen it mal pogledat, javite kdor bo še šelrb320 napisal/-a:a bo v soboto ze rohnela impreza v lucinah?
PS: Pardon za offtopic.
...subaru je komplet koncan, pripravljen za voznjo, ampak na zalost stoji v garazi...
V zacetku junija sem po dogovoru z anglezi ECU poslal v anglijo - nov sofware naj bi bil se isti teden nalozen in ECU poslan nazaj... od takrat je mimo ze kar nekaj casa ampak....
bomo videli, zalostno je...
Poskusali smo kontaktirati preko mailov, telefona, direktno v angliji preko telefona, ampak zaenkrat ni odziva...
V zacetku junija sem po dogovoru z anglezi ECU poslal v anglijo - nov sofware naj bi bil se isti teden nalozen in ECU poslan nazaj... od takrat je mimo ze kar nekaj casa ampak....
bomo videli, zalostno je...
Poskusali smo kontaktirati preko mailov, telefona, direktno v angliji preko telefona, ampak zaenkrat ni odziva...
Res čudno, kot da to niso pravi Angleži.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
pol tut ilirska odpade
:
...zaenkrat vse odpade
ce se situacija do oktobra ne zjasni, bom pac sel v nakup nove elektronike in stevca...
ce se situacija do oktobra ne zjasni, bom pac sel v nakup nove elektronike in stevca...
Imam nekaj vez v Angliji. Lahko pomagam, če mi na ZS napišeš kam si poslal zadevo.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
GregaB napisal/-a:...zaenkrat vse odpade
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost