http://www.superspecial.si/images/stori ... 040407.jpg
Bemu... Glennu vso srečo, Chrisu pa, da čimprej najde novega kopilota.Drugi mož Subaruja, Chris Atkinson, je pred rallyem v Argentini ostal brez sovoznika Glenna Mcnealla, ki se je odločil, da konča s svojo kariero sovoznika v svetovnem prvenstvu.
Glenn Mcneall, je bil sovoznik Atkinsonu vse od leta 2004, ko se je Avstralec priključil ekipi Subaruja, sedaj pa je vse presenetil z odločitvjo, da končuje s sodelovanjem. Mcneall, ki bo manjkal že na naslednjem rallyu v Argentini, se je tako odločil ker hoče več časa posvetiti privatnim in poslovnim zadevam doma v Avstraliji.
»Tekmovanje v Svetovnem prvenstvu v rallyu je več kot le običajno delo. Ves čas sem užival biti v ekipi, a prišel sem do točke, ko si želim v življenju početi še kaj drugega,« je dejal Mcneall.
»Po odločitvi da grem, ne bi bilo pošteno do Chrisa, da nadaljujem z manj kot 100 odstotno zavezanostjo k stvari. Iz tega razloga je najboljše, da odstopim takoj. Še naprej bom spremljal ta športu in Chrisu, Pettru in celi ekipi Subaruja, želim veliko sreče v prihodnosti.«
Atkinson, ki je z Macneallam nastopil na vse svojih 36 rallyih za Svetovno prvenstvo, ima sedaj skoraj mesec časa, da si najde novega sovoznika.
Rad bi se zahvalil Glennu za vse njegovo težko delo od najinega prvega rallya v Avstraliji, leta 2004,« je dodal Atkinson. »Žal mi je, da se je tako odločil, a razloge za tako odločitev razumem in dolgoročno je bolje, da smo prekinili sedaj.«
Kdo bo novi sovoznik Atkinsonu še ni znano.