Ni zvoka
Ni zvoka
Danes zjutraj na poti v službo mi je utihnil avtoradio. Zadeva je Alpine CDE 9850 Ri. Radio je delal, le zvoka ni bilo. Če sem ga ugasnil in ponovno prižgal (med vožnjo) je ob zagonu dal nekaj od sebe kasneje pa tišina.
Poskusil sem sedajle po eni uri, pa zadeva dela.
Kaj naj bi bil vzrok?
Poskusil sem sedajle po eni uri, pa zadeva dela.
Kaj naj bi bil vzrok?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
Takšen radio za*uka za prvim bregom k pride mimo...
Zjutraj k je minus v kabini zmrzuje vse po spisku, nažgem musko na 4/5 naglas pa šus naprej...
Tukaj nima kej jokat radio.
V primeru da je kakšen hladen lot v radiu, maš pa kr probleme. Sicer se na dalč že vidjo hladni/slabi loti, ampak je treba radio narazn vzet...kar pa ponavadi ni lih mačji kašelj.
A imaš original radio ali kazga aftermarket, al je clo tisti original tovarniški že vgrajeni radio, katerga nemoreš z aftermarket zamenjat ker ne paše v isto luknjo ?
Zjutraj k je minus v kabini zmrzuje vse po spisku, nažgem musko na 4/5 naglas pa šus naprej...
Tukaj nima kej jokat radio.
V primeru da je kakšen hladen lot v radiu, maš pa kr probleme. Sicer se na dalč že vidjo hladni/slabi loti, ampak je treba radio narazn vzet...kar pa ponavadi ni lih mačji kašelj.
A imaš original radio ali kazga aftermarket, al je clo tisti original tovarniški že vgrajeni radio, katerga nemoreš z aftermarket zamenjat ker ne paše v isto luknjo ?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
js nisem nikol gledal na to al je topl al hladn . sem pa to da ni fajn zasledil v navodilih za uporabo
.
hladni loti ponavad komplicirajo pri razliki temperature 1x prevaja drugič ne .
če lahka menjaš ga zamenji z drugim radiem tega pa dej v kakšen drug avto .
al pa če imaš usmernik 12v ga priklopi pa ti nej špila v stanovnju . js sem svojga sprobal na takšen način.
Pa nič nešpila niti cd niti radio? tti imajo tudi tipke reset če se prav spolnem.
hladni loti ponavad komplicirajo pri razliki temperature 1x prevaja drugič ne .
če lahka menjaš ga zamenji z drugim radiem tega pa dej v kakšen drug avto .
al pa če imaš usmernik 12v ga priklopi pa ti nej špila v stanovnju . js sem svojga sprobal na takšen način.
Pa nič nešpila niti cd niti radio? tti imajo tudi tipke reset če se prav spolnem.
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
Je blo neka podobnega. Levi zvočnik je imel nek stik al kaj. Sem ga samo ven vzel, pa je začel delat, dal nazaj in še vedno delaSubison napisal/-a:Možno je da ti je rikno kak zvočnik,nekateri ar so imeli zaščito,če je bil zvočnik v kratkem stiku je izkloplo izhode na radio,včasih je spet za kratek čas delal nato pa spet izklopo
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost