avtoradio GX 201 LH
Na prvem linku so na ameriški verziji uporabili CD-jev linijski izhod, oziroma vhod v ojačevalec in so pri tem morali uporabljati cd posnet s tišino. Druga varianta jemlje radijski izhod, oboje je pa delano na ameriški verziji....verjetno je v primerjavi z evopskim mal drugačno vezje.
V pdf-ju je pa tudi evropska verzija.
V pdf-ju je pa tudi evropska verzija.
pozdrav
deki a si resil na kak nacin tale tvoj problem?
tudi jaz sme sedaj na tem da potrebujem usb vmesnik ki bi ga povezal na original radio v foresterju. mam pa changer na 6 cd-jev a je zaradi moje napake ostalo pri nedelovanju cd-jev.
sedaj mrzlicno iscem kje bi dobil nekaj v stilu xcarlink da bi si lepo gor priklopil USB in da bi lepo spilal mp3-je
prosim vse z a nasvete in pomoc
hvala
deki a si resil na kak nacin tale tvoj problem?
tudi jaz sme sedaj na tem da potrebujem usb vmesnik ki bi ga povezal na original radio v foresterju. mam pa changer na 6 cd-jev a je zaradi moje napake ostalo pri nedelovanju cd-jev.
sedaj mrzlicno iscem kje bi dobil nekaj v stilu xcarlink da bi si lepo gor priklopil USB in da bi lepo spilal mp3-je
prosim vse z a nasvete in pomoc
hvala
IZ XCARLINK.SI SEM DOBIL ODGOVOR:
"Pozdravljeni,
žal vsaj zaenkrat še ni kompatibilnega vmesnika za Subaru. Je sicer v
planu za izdelavo, vendar pa vam kakšnih konkretnejših podatkov o roku
ne morem dati. Bo pa objavljeno na spletni strani, ko bo le ta na voljo.
Lep pozdrav,
Jure Jereb"
DRUGAČE pa sem rešil zagonetko okoli zapečenih cdjev. Cdplayer normalno bere 650mb (ki se jih žal dobi samo še v kakšnem muzeju), 700mb pa precej poljubno - rajši ne kot ja.
"Pozdravljeni,
žal vsaj zaenkrat še ni kompatibilnega vmesnika za Subaru. Je sicer v
planu za izdelavo, vendar pa vam kakšnih konkretnejših podatkov o roku
ne morem dati. Bo pa objavljeno na spletni strani, ko bo le ta na voljo.
Lep pozdrav,
Jure Jereb"
DRUGAČE pa sem rešil zagonetko okoli zapečenih cdjev. Cdplayer normalno bere 650mb (ki se jih žal dobi samo še v kakšnem muzeju), 700mb pa precej poljubno - rajši ne kot ja.
Zanimivo, slovaški xcarlink ponuja adapter za Subaruje:
http://www.xlink.sk/product.php?id_product=63&id_lang=1
Ali si je kdo vgradil kaj temu podobnega?
Lp
http://www.xlink.sk/product.php?id_product=63&id_lang=1
Ali si je kdo vgradil kaj temu podobnega?
Lp
'05 Outback 2.5 AT LPG
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost