Težave z lučmi

Spremembe izgleda vozila, montaže avtoakustike, vgradnja alarmov, daljincev...
Odgovori
gore
Uporabnik foruma
Prispevki: 954
Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
Kontakt:

Težave z lučmi

Odgovor Avtor: gore » 25. December 2012, 10:04

V zadnjem mesecu se mi dogajajo čudne reči na Foersterju. Dvakrat sem menjal sprednjo glavno žarnico (H1), enkrat tisto malo nad glavno. Potem pa so me opozorili, da že nekaj časa vozim z nedelujočo zadnjo levo lučjo. Danes zjutraj odprem zadevo, vzamem ven (črno) žarnico in vstavim novo. Ne sveti. Obračam, premikam, vse je videli lepo, vendar ne sveti. Grem po voltmeter, vtaknem in očitno sem naredil kakšen stik, saj je crknila tudi desna žarnica.
Ne najdem, da bi bila crknjena kakšna varovalka - vsaj med tistimi, ki bi po mojem mnenju bile v ta namen.
Kot nalašč sta ravno dva dneva brez serviserjev ...
Je tukaj kdo, ki se na to spozna in bi laiku (seveda proti plačilu) pomagal rešiti zadevo?

Uporabniški avatar
subi4x4
Uporabnik foruma
Prispevki: 759
Kraj: Podljubelj
Kontakt:

Re: Težave z lučmi

Odgovor Avtor: subi4x4 » 28. December 2012, 15:58

pa si preveril vse varovalke, tudi pod armaturno ploščo? in zdej ti ne dela kaj? vse luči tudi štop?
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8738
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 28. December 2012, 16:28

Sol. Sol na spojih in vlaga delata svoje. Prešpricat s kakim WD40 ali pa mos2oil vse kontakte, ki jih vidiš, pa bo prec bolje.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

gore
Uporabnik foruma
Prispevki: 954
Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
Kontakt:

Odgovor Avtor: gore » 29. December 2012, 14:52

Rešeno. Sem bil pri avtoelektričarju. Žarnica (nova!! sunce ji jebem) ni svetila. Potem pa je to naredilo celo kolobocijo. Vmes je šla še varovalka, ki pa sem jo zamenjal že sam.
Sedaj je vse ok. Hvala.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost