Mal novic iz belega sveta.
O NOVI STI
FORESTER TS
Subaru novice
Re: Subaru novice
tS - končno, oziroma spet, tako da mi ni jasno zakaj pisanje, da je to nekaj novega.
Kako ni to nekaj novega, če ga v zdajšnji gen. ni bilo (izven jap)?
Tudi STi je že bil, pa bo spet - v novi generaciji, torej je nov
Tudi STi je že bil, pa bo spet - v novi generaciji, torej je nov
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
To že, ampak vsaj meni je razumljivo, kot da je to sploh prvi fabrško stjunan fory.
Da je pa Rusija "testni" poligon za novitete, me pa v času putinizma sploh ne preseneča... да здравствует!
Da je pa Rusija "testni" poligon za novitete, me pa v času putinizma sploh ne preseneča... да здравствует!
Sajmon napisal/-a:да здравствует!
Torej sva si različno razlagala naslov, smo vsaj to razčistili
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
-
Andrej
Novost v članku je predvsem mentalni preskok v dosedanji doktrini FHI.
tS je v bistvu nenaden test trga kako sprejema STI tunane avte. Če bo tS uspešen, bodo STI tunanje razširili tudi na druge linije EDM, USDM vozil, npr BRZ-ja za katerega so do sedaj kategorično zanikali da bi kdaj koli dobil STI različico.
tS je v bistvu nenaden test trga kako sprejema STI tunane avte. Če bo tS uspešen, bodo STI tunanje razširili tudi na druge linije EDM, USDM vozil, npr BRZ-ja za katerega so do sedaj kategorično zanikali da bi kdaj koli dobil STI različico.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost