Tale modro Imprezo in njenega lastnika zelo dobro poznam.
Zdajšnji lastnik ima avto v lasti že kar nekaj časa cca 4-5 let. V tem obdobju z avtom ni imel nobenega niti manjšega karambola,z avtom ni imel nikoli nobenih težav in je bil z njim zelo zadovoljen. Prodaja ga pa izključno zato,ker je pri hiši tudi Impreza outback letnik 2005 ki služi po novem kot glavni družinski avto od kar je prišel k hiši nov družinski član. Kot drugi avto pa pravi da bi si vzel nekaj manjšega in cenejšega,ker dveh Imprez ne potrebuje.
Zato bo modra Impreza šla od hiše. Avto pa želi prodat,zato je tudi cena taka kot je,po mojem mnenju je ta avto malček več vreden kot 5500 eur. Čudi me samo to kako da je še ni prodal za tako ceno.
On je z avtom dela malo km.
To da gume čudno stojijo je pomoje samo optična varka.
Kaj se je z avtom dogajalo preden je bil on lastnik pa ne vem.
Nakup Impreze
Re: Nakup Impreze
Pozdravljeni,
najlepša hvala za tako izčrpno poročilo. Danes sem bil na ogledu avtomobila in mislim, da ga bom kar vzel. Lahko povem, da sem prav navdušen.
Jutri se z lastnikom slišiva glede moje odločitve.
LP
najlepša hvala za tako izčrpno poročilo. Danes sem bil na ogledu avtomobila in mislim, da ga bom kar vzel. Lahko povem, da sem prav navdušen.
Jutri se z lastnikom slišiva glede moje odločitve.
LP
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
jaz mam taki model pa sem fest zadovoljem z njim.glede cene pa je res fejst ugodna 
Subaru Impreza RS
- impreza911
- Član Subaru kluba
Živjo,
ja zaenkrat plačal aro, ker vmes grem še v tujino. Prej bi pa še rad prodal dosedanji avto (ki že ima kupca). Impreza pride domov konec maja. Hvala za napotke pri nakupu.
LP
ja zaenkrat plačal aro, ker vmes grem še v tujino. Prej bi pa še rad prodal dosedanji avto (ki že ima kupca). Impreza pride domov konec maja. Hvala za napotke pri nakupu.
LP
- impreza911
- Član Subaru kluba
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost