Dobrodošli predlogi. Kakšno sploh iskat? Gre se za imprezo 2.0 L'99 92 KW (čeprav v prometni piše 85...
sklopka
sklopka
iščem čim cenejšo varianto za mojo očitno obrabljeno sklopko, saj že kar lepo "zadiši", če na makadamu samo enkrat speljem bolj konkretno. Vožnja po snegu pa tudi hitro pusti vonjave.
Dobrodošli predlogi. Kakšno sploh iskat? Gre se za imprezo 2.0 L'99 92 KW (čeprav v prometni piše 85...
)
Re: sklopka
A to maš še prvo notr? Mal poglej na ebay... Zdej ne vem kako je z NA, ampak pri moji sem moral menjat komplet, mogoče bi ti lahko menjal samo lamelo, več bojo pa strokovnjaki povedal 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4473
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Ni samo lamela tista, ki se izrabi, tu je še potisni ležaj, pa tudi vzmet na potisni plošči se 'utrudi'...
Tako da je precej smotrno zamenjati komplet.
Tako da je precej smotrno zamenjati komplet.
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
-
tinck13752
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 199
Jst mam doma komplet kot nov, lamela potisna plosca ter lezaj
-
tinck13752
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 199
*vec kompletov, lahko tudi samo lamelo ali kakorkoli.
Sem se zagledal v tisti exedyjevo, a nastane problem. V prometni mi piše, da imam 85kW, v resnici pa jih imam 92. In ravno za ti dve verziji obstajata različni garnituri, FJK2022 in FJK2019. Kako naj vem, katera je prava?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4473
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Razlika je v premeru lamele ter v premeru kroga za luknje vijakov (ena je 225 / 268mm, druga pa 230/254). Glavna fora v tem primeru je vztrajnik, ki ima luknje v določenem krogu...
Če motor paše k šasiji in če ni bilo kakšnih mahinacij s vztrajnikom, mi pošlji VIN, pa ti iz Subaru FAST poiščem OEM kataloške številke - morda boš na podlagi teh lahko ugotovil, kateri set je pravi.
Če motor paše k šasiji in če ni bilo kakšnih mahinacij s vztrajnikom, mi pošlji VIN, pa ti iz Subaru FAST poiščem OEM kataloške številke - morda boš na podlagi teh lahko ugotovil, kateri set je pravi.
Danci, dankešn! Poslal VIN.
Je še prva noter in pri 254 tisočakih že kar proti koncu. Na pedalu ni več kaj nastavljat.
Je še prva noter in pri 254 tisočakih že kar proti koncu. Na pedalu ni več kaj nastavljat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost