Problem impreza sti : poka pod avtom
Problem impreza sti : poka pod avtom
a kdo ve ali je kdo imel problem da mu "nekaj poka" pod avtom ko imam volan namotan v levo/desno stran in pocasi speljujem?? deluje mi kot da so polosovine...?
prav tako spredni spodnji stabilizator je zelo zelo blizu roke in je obtolcen oz pobrusen od tolcenja/drajsanja....nevem zakaj je to tko....ko avto dvignem na dvigalki je ta razmik malo vecji čim je pa na kolesih je pa ta razmak na par milimetrov....tako je na obeh straneh spredaj??
prav tako spredni spodnji stabilizator je zelo zelo blizu roke in je obtolcen oz pobrusen od tolcenja/drajsanja....nevem zakaj je to tko....ko avto dvignem na dvigalki je ta razmik malo vecji čim je pa na kolesih je pa ta razmak na par milimetrov....tako je na obeh straneh spredaj??
Re: Problem impreza sti : poka pod avtom
4x4WD napisal/-a:Visko ?
kdo ali kaj je to :-D
Mogoče pri karambolu ni zvilo le osi za volanski končnik. Si šel na optiko? Lahko je zrukalo zglob na polosovini in ta poka.
Predhodnik je mislil visko sklopko v menjalniku.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
to se je slisalo se pred karambolomslisalo ko sem speljeval iz prve prestave in rikverc...med vozno ni nic za občutit.Thomas22 napisal/-a:Mogoče pri karambolu ni zvilo le osi za volanski končnik. Si šel na optiko? Lahko je zrukalo zglob na polosovini in ta poka.
Mogoče se pa kaj od odzad prenaša, jaz sem zadnje amortizerje zrihtal pa je ok. je pa še ene par stvari ki jih bi rad doteral, pri sunkovitem pospeševanju tud men nekaj poči ko daš gas pa ko spustiš, ampak to samo občasno. Glede tega mislim da je problem na prečnem nosilcu (silen bloki) zadnjega diferenciala. Spredaj mi pa tudi ropota ko grem navzdol po slabi cesti in v desne ovinke. Ropot je podoben kot če bi imel zračnost na sprednjih linkih stabilizatorja, ampak so ok. menjane so bile že gumice stabilizatorjev, zadnji silen bloki na rokah, menjane puše na zobati letvi, pa ni nobene razlike. mogoče je tud kaj na amortizerjih, če ima kdo kakšno idejo se priporočam. Hvala v naprej.
https://www.youtube.com/watch?v=zYiP4DG_OQU" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=zYiP4DG_OQU" onclick="window.open(this.href);return false;
Probaj zategnit uno matico na vrh amortizerja.
če imaš občutek da ti hoče notranje kolo zakopat, potem je visko... pa to se ne dogaja, ko je avto hladen, edino če je wisko že res na koncu, samo pol bi moral to že prej slišati...MPS napisal/-a:a kdo ve ali je kdo imel problem da mu "nekaj poka" pod avtom ko imam volan namotan v levo/desno stran in pocasi speljujem?? deluje mi kot da so polosovine...?
danes bil pri Krzicu, pregledal use gumice in pravi da so amortizerji fuč
:y 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost