Kako decembra, a niso slikani pred njihovo trgovino? Še pred nekaj tedni sta na novo na avto netu ta nova modela-črn in oranžen xv.nebivedu napisal/-a:
Ki pridejo decembra v slovenijo.
Subaru xv
Re: Subaru xv
Štern v Kranju je imel pred dopusti modrega na testih.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ko sem se zanimal za XV-ja pred par meseci, mi je bilo rečeno, da vsakega posebaj naročajo, če plačaš aro, na zalogo jih noben v sloveniji ne jemlje. Ko se jih pa za cel kamion nabere, jih pa pripeljejo. In da bodo letos verjetno prišli decembra.Kanumlc napisal/-a:Kako decembra, a niso slikani pred njihovo trgovino? Še pred nekaj tedni sta na novo na avto netu ta nova modela-črn in oranžen xv.nebivedu napisal/-a:
Ki pridejo decembra v slovenijo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Hja, samo to je pa res hecno da uradni uvoznik nima na zalogi nobenega avta ...
Kok novih Subarujev prodajo na leto v Sloveniji? Premal za centralno zalogo.
Verjetno imaš prav, je pa to žalostno, se ti ne zdi?
To da jih premal prodajo al to da ni centralne zaloge? Nakup novega sublna je drag, enako vzdrževanje, še vedno so na n/a bencinarjih in samo ena verzija dizla. To naš narod odvrača od nakupa, je pa to moje mnenje, od kar sm v "avtomobilističnem fohu" in vem kaj raja zahteva. Zame je še vedno Subaru TOP znamka.
lahko prodajali v Toyotinih salonih saj ma toyota vsaj 10% Subaruja v svoji lasti
Problem je v tem,da zaenkrat nimamo uradnega uvoznika :4rmax napisal/-a:Hja, samo to je pa res hecno da uradni uvoznik nima na zalogi nobenega avta ...
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
A nismo že prej preko Italije dobival?
Glede na to, da je centralno skladišče v Italiji...pokrivajo mislim da 4 ali 5 držav, kar mi je pravil Kržič.
In glede na toliko držav kot jih pokrivajo, mi je zanimivo da nimajo nobenega na zalogi (govorim za dizel xv-ja). Očitno da ne grejo kaj dobro v prodajo.
In glede na toliko držav kot jih pokrivajo, mi je zanimivo da nimajo nobenega na zalogi (govorim za dizel xv-ja). Očitno da ne grejo kaj dobro v prodajo.
klemz napisal/-a:To da jih premal prodajo al to da ni centralne zaloge? Nakup novega sublna je drag, enako vzdrževanje, še vedno so na n/a bencinarjih in samo ena verzija dizla. To naš narod odvrača od nakupa, je pa to moje mnenje, od kar sm v "avtomobilističnem fohu" in vem kaj raja zahteva. Zame je še vedno Subaru TOP znamka.
Ma žalostno je oboje. Legacy, outback in forester so res kar dragi, ampak glede na to kaj ponujajo, konkurence skoraj da nimajo. XV bi rekel da je precej ugodnejši, tako da me čudi, da se jih ne proda več
Kakorkoli, znano je kaj večina folka kupuje in da je Subaru butična znamka, njegovi bencinarji niso ravno najbolj varčni, težave z dizli prvih letnikov pa jim tudi ne pomagajo pri prodaji.
Ko je bil uvoznik Interservice se je prodalo od 100-150 Subarujev letno, kar je za mačehovske razmere (italijani+japonci) in cenovni razred kar veliko. problem je bil tudi pri naročanju avtomobilov, saj so Italijani po svoje naročali barve in opremo - npr. niso naročali rdečih avtov
... Z izbiro AvtoKoletnika za distributerja naj bi povečati prodajo, a je bila baje samo 40-50 avtov v 1 letu. Škoda, kaj delajo iz Subaruja v tem delu Evrope...
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6
Konkurenca je, in to huda. Kmal ne bo več izgovora simetričen štirikolesni pogon in nizko težišče.max napisal/-a:Ma žalostno je oboje. Legacy, outback in forester so res kar dragi, ampak glede na to kaj ponujajo, konkurence skoraj da nimajo. XV bi rekel da je precej ugodnejši, tako da me čudi, da se jih ne proda več![]()
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov