Ne vem še... Nekak se mi zdi da ji tudi te originalne pašejo. Za zimo bi montiral 16'' in bi imel potem 17ke viška. Mi jih je pa res škoda ker so lepeimpreza911 napisal/-a:k tej barvi bi pasale zlate felneboš mogoče jih namontiral?
Impreza 2.0D by Tevzy
Re: Impreza 2.0D by Tevzy
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
-
rationalgaze
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 83
Zlo lepa
Kar se felten tice, naceloma jih lahko tudi plastidipas v zlato, in potegnes vso zadevo dol ce ti dokurci
Je pa vsekakor modra + zlate feltne preverjena kombinacija pri imprezah.
Naj ti dobro sluzi!
Naj ti dobro sluzi!
Hvalarationalgaze napisal/-a:Zlo lepaKar se felten tice, naceloma jih lahko tudi plastidipas v zlato, in potegnes vso zadevo dol ce ti dokurci
Je pa vsekakor modra + zlate feltne preverjena kombinacija pri imprezah.
Naj ti dobro sluzi!
Se bom do spomladi odloču kaj bom z njimi
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
Veliko varnih in srečnih kilometrov ti želim.

Seveda spada med kritične tako,da mej v glavi menjavo vztrajnika.Gred bo najverjetneje ostala cela (ker je boljša ko pri prvih letnikih) vendar pa bo posledično zato počil blok.Cenovno so pa posledice na žalost isteTevzy napisal/-a:Beli tega nebi rabil napisat, kr že skos razmišljam a spada med kritične al nebeliblisk napisal/-a:Naj bo gred s tabo :.supDrgač pa hvala
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Včeraj sem po naključju srečal Tevzya in peljal impreco en krog. Vse je res kar pravi - lepa je, fajn potegne in kadi :mrgreen:
P.S.: vse najboljše
P.S.: vse najboljše
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Hvala Izi!ijuvan napisal/-a:Včeraj sem po naključju srečal Tevzya in peljal impreco en krog. Vse je res kar pravi - lepa je, fajn potegne in kadi :mrgreen:
P.S.: vse najboljše![]()
Se bo treba kdaj dobit, pa kaj spit
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
Kaj pa, če je DPF kdo naknadno odstranil? Pri DPFju ni šans, da avto kadi.ijuvan napisal/-a:Včeraj sem po naključju srečal Tevzya in peljal impreco en krog. Vse je res kar pravi - lepa je, fajn potegne in kadi :mrgreen:
P.S.: vse najboljše![]()
Tudi po odstranitvi DPFja ne kadi....res pa da rabiš remap (dala bi tudi par deset konjev več):P
Kdo bi tole najbolje opravil, pa da je za nek normalen denar? Razmišljal sem o CSS tuning...beliblisk napisal/-a:Tudi po odstranitvi DPFja ne kadi....res pa da rabiš remap (dala bi tudi par deset konjev več):P
Ima kdo kakšen boljši predlog?
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Ne bo potem še večje tveganje za okvaro motorja? 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Pomoje da ja,bolje sigurno ne bo.........čeprav kolikor sem zasledil je to posledica vibracij slabega vztrajnika.
Lepa, le glej da jo ogreješ preden boš tišal in potem dobro ohladil. Gredi so zrihtal od 2011 naprej, zato po pamet!
¨jole napisal/-a:Lepa, le glej da jo ogreješ preden boš tišal in potem dobro ohladil. Gredi so zrihtal od 2011 naprej, zato po pamet!
Hvala!
Ja, to pa pazim... Sem že prej imel turbinca, tako da mi ni panike
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
Pravzaprav nejole napisal/-a: Gredi so zrihtal od 2011 naprej, zato po pamet!
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
A vztrajnik kake druge firme ne paše gor?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost