sem pa probal črne feltne in bi hude zgledal sam nima 5 x 100 razmaka
Impreza wrx sti
Zakaj bi mel 5x100? je premala izbira pri 5x114.3?
Drgac pomoje ni problema, sem ze videl 8 al 10cm distancnik od H&R (imajo TUV) na porsche cajenu turbo in ce tm drzi pol bo tvoj 2-3cm adapter bp.
optiko narest pa gas
za 18ke npr 8x18 je et40:-235/35
-225/40
-225/35
-215/40
se najmanj od orig dimenzije odstopa 225/40, za 0,5%
Drgac pomoje ni problema, sem ze videl 8 al 10cm distancnik od H&R (imajo TUV) na porsche cajenu turbo in ce tm drzi pol bo tvoj 2-3cm adapter bp.
optiko narest pa gas
za 18ke npr 8x18 je et40:-235/35
-225/40
-225/35
-215/40
se najmanj od orig dimenzije odstopa 225/40, za 0,5%
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI
mal offtopic ampak....
...rabm pomoč in sicer, rad bi zamenjal zgornji del zadnje klopi s tako, da ima vrečo za smuči vgrajeno, je kdo pripravljen to zamenjat če ne rabi, oz kje bi lahko to dobil, če kdo ve.....moja ni poškodovana in je kombinacija blaga in modrega velurja( le brez odprtine), tako kot v vseh imprezah sti, ne?
hvala
lp,a.
...rabm pomoč in sicer, rad bi zamenjal zgornji del zadnje klopi s tako, da ima vrečo za smuči vgrajeno, je kdo pripravljen to zamenjat če ne rabi, oz kje bi lahko to dobil, če kdo ve.....moja ni poškodovana in je kombinacija blaga in modrega velurja( le brez odprtine), tako kot v vseh imprezah sti, ne?
hvala
lp,a.
no še enkrat ista prošnjasubi4x4 napisal/-a:mal offtopic ampak....
hvala
lp,a.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov