No, to je pa izjava leta, predober časjayz napisal/-a:loh se enkrat zmenmo pa gremo mal testirat, kok so realni rezultati pa ne vem in ne garantiramAndrej napisal/-a:Jaz bi tudi z g-metrom probu
samo se mi zdi da je kakšne 0,5s predober čas za moj avto tako na 1/4 mile kot do 60mph
prodrive ECU
Če imaš pogon na 4 kolesa, je precej logično, da ti je štart prednost (pa ovniki in slabša podlaga), hitrej kot pelješ, večje izgube so zaradi pogona na vsa 4 kolesa; če imaš pogon na 2 kolesa pa v primerjavi z 4 hitrej kot se pelješ, večjo prednost imaš na štartu pa seveda pogoriš. Mal zoprno je, da ta razlika v pogonih zahteva neumno veliko konjev na AWD, da loviš enga bavarca na AC npr. Ker pa si vsi pogoni med sabo niso enaki npr AWD vs quattro,... se pa stvar še dodatno zakomplicira...
Z lovljenjem z raznimi avtomobili, mam tut jes iste izkušnje, kot vsi dosedaj napisani, če štartaš na polno, te na začetku noben ne ujame, pr bilo kakšnem letečem štartu pa nočem bit v imprezi.
Z lovljenjem z raznimi avtomobili, mam tut jes iste izkušnje, kot vsi dosedaj napisani, če štartaš na polno, te na začetku noben ne ujame, pr bilo kakšnem letečem štartu pa nočem bit v imprezi.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost