Mislim da bom danes zvecer naredo en krog pa fotoaparat zraven da naredim par novih slik..
Impreza WRX by Someonelost
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 300
- Kraj: Göteborg, Sweden
- Kontakt:
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Vprasanje je kolko je mojih..lol.. ni problema samo ne bi rad da je kdo na koncu uzaljen al nekaj takega..NoFEAR napisal/-a: Sicer pa za koledar manjkajo še tri fotke (tole je napisano bolj za druge, kot zate)...
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Montazo bosta delala 2 kolega... Sponzor pa je podaril 10m folije (ko da bi celi avto htel zalimat).. Folija pa stane na svedskem (in je to trenutno najceneje) 5 x 1,52 meter 351€ oz. 77 € tekoci meter.msenjur napisal/-a:ko ti bo montiral folijo se mal pozanimaj kaksne so kej cene tam pri vas...
Smo pa imeli problem z prejsnjo folijo ker je bla zanic kvaliteta.. tak da takrat smo v kanto za smeti zagnali kr nekaj metrov. Bom pa malo vprasal naokoli kolko bi stalo havbo folirat (subaruji so sigurno drazji
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
še zmeraj lahk nardiš dislocirano enoto in se preseliš na švedsko:) hehe vsaj za kakšen mesec na leto:Pmsenjur napisal/-a:a to je cena z montažo? ker samo folija je pri nas kar nekaj € ceneje. pa sem gledal najboljšo...
ok. škoda ker ste tok daleč, drugače bi še kar tja malo razširil obrt!
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Se ena jesenska slika.. downpipe se bo delal naslednji teden, za foliranje pa se tudi ni blo casa.. ampak sem ga pa uspel slikat danes..
http://i1107.photobucket.com/albums/h39 ... x-nice.jpg
DAJTE MI SNEGA!!!
http://i1107.photobucket.com/albums/h39 ... x-nice.jpg
DAJTE MI SNEGA!!!
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov