zavesce
Brez nalepk zgledajo pa dost boljše, pa tudi cena ni visoka glede na to da so Sparco in kupiš firmo (dobr no, še zmeraj je kos plastike
). Glede montaže mi je uspelo izbrskat, da so dimenzij 30x50cm in se jih potem reže po želji; to mi je sicer malo mimo če je res tako, kako je pa z luknjami Thomas, je treba kaj po avtu vrtat?
EJ257, FB25
Thomas22 napisal/-a:Evo; Aljoša Gregorič 031 851 993. Trgovina pa je Sprint Auto (Car auto je druga). Čez mejo v Gorici pa takoj levo, naravnost in čez kak kilometer je na levi tabla Sprint Auto. Vidi se tudi velika rumena stavba, to je to.
Zavesice so univerzalne, take uporabljajo večinoma pri nas reli vozniki. Predelave so potrebne, a niso zahtevne.
Bom jaz poizkušal danes še enkrat ga priklicat, da zvemo še kaj več. Včeraj je bila cifra nedosegljiva
Ko kaj izvem sporočim.
Tole sem imel v mislih:
http://www.subaru-slo.net/userpix/110_D ... esic_1.jpg
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Evo, poklical sem sprint auto v Gorico.
Na zalogi trenutno nimajo nič od univerzalnih, dobijo v prvi polovici meseca Aprila. Spraševal sem za univerzalne, take kot jih uporabjajo na rallyjih. Priloženega materiala za montažo ni, tako, da se moraš sam znajt (vijaki, neti...).Velikost teh je cca. 25-50 cm, so iz mehke plastike, barve so ponavadi modre, bele, črne, rdeče, so brez napisa, cena od 12 do 15 evrov, štarcuna pa je odprta od torka do sobote - pošljejo seveda tudi po pošti.
Če do takrat ne najdem kaj boljšega jih pokličem drug mesec.
Na zalogi trenutno nimajo nič od univerzalnih, dobijo v prvi polovici meseca Aprila. Spraševal sem za univerzalne, take kot jih uporabjajo na rallyjih. Priloženega materiala za montažo ni, tako, da se moraš sam znajt (vijaki, neti...).Velikost teh je cca. 25-50 cm, so iz mehke plastike, barve so ponavadi modre, bele, črne, rdeče, so brez napisa, cena od 12 do 15 evrov, štarcuna pa je odprta od torka do sobote - pošljejo seveda tudi po pošti.
Če do takrat ne najdem kaj boljšega jih pokličem drug mesec.
Če dobr nardiš, pa če je zavesca taprava, boš utrgal pol blatnika če boš kam zapel.
V razmislek:
- na makadamu bo avto kljub zavescam itak cel speskan (pesek meče na havbo in streho ko volaniraš),
- po snegu se kolotek zafila s snegom,
- po suhi cesti je brezveze, mogoče clo ropota na AC + večji upor + poraba
- mogoče je ql za po mokri cesti - da ti manj svinja zadnjo šipo.... ne vem
V razmislek:
- na makadamu bo avto kljub zavescam itak cel speskan (pesek meče na havbo in streho ko volaniraš),
Se ne strinjam.
Sam uporabljam zavesice od nekdaj. Sploh pri avtih z širšimi gumami se fino pozna. Dokler smo imeli do bajte še makadam pa sploh, vse je bilo speskano, še posebej pragovi.
Tudi pri vožnji po blatu ti zavesice dajejo zaščito pred umazanijo po celih vratih.
Kar pa se tiče montaže, pa ni bojazni za to da ti odpade blatnik. Namontirati moraš tako, da se zavesice enostavno snamejo pri vzvratni vožnji čez kakšno korenino ali robnik.
Sam uporabljam zavesice od nekdaj. Sploh pri avtih z širšimi gumami se fino pozna. Dokler smo imeli do bajte še makadam pa sploh, vse je bilo speskano, še posebej pragovi.
Tudi pri vožnji po blatu ti zavesice dajejo zaščito pred umazanijo po celih vratih.
Kar pa se tiče montaže, pa ni bojazni za to da ti odpade blatnik. Namontirati moraš tako, da se zavesice enostavno snamejo pri vzvratni vožnji čez kakšno korenino ali robnik.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Mislim, da ne bi utrgal pol blatnika. Še nisem videl napr. pri rallyjih, da bi kdo zapel za zavesco, da bi mu otrgal pol blatnika...Gledat je treba material, kateri se pod določeno silo spodviha, umakne.irCAR81 napisal/-a:Če dobr nardiš, pa če je zavesca taprava, boš utrgal pol blatnika če boš kam zapel.![]()
V razmislek:
- na makadamu precej odnese po boku, pri ekstremni vožnji pa res meče preko avta ja,
- po snegu ne vidim težav, tudi ko se sneg nabira...so pa posoljene ceste prava mora za pleh,
- poraba pri naših avtih dva deci gor dol zaradi tega tudi ni nevem kakšen problem,
- poleg tega je meni osebno, če so zavesce lepo montirane + pravih mer, da ne štrlijo preveč ....
Že zgodaj popoldne sem bil na gospodarskem razstavišču na motošport salonu. No in tam sem videl zavesce.
Neka firma iz Logatca jih prodaja po ceni 17 evrov za par. So pa univerzalne rdeče, bele in modre, plastične.
Mi je pa prodajalec rekel, da obstajajo tudi zavesce v črni barvi, ki pa so dražje zaradi tega, ker je material iz katerega so narejene masten, da se sama omazanija ne prijema, so pa tudi bolj trpežne - cena od 30 evrov dalje nekje ni vedel točno.
Neka firma iz Logatca jih prodaja po ceni 17 evrov za par. So pa univerzalne rdeče, bele in modre, plastične.
Mi je pa prodajalec rekel, da obstajajo tudi zavesce v črni barvi, ki pa so dražje zaradi tega, ker je material iz katerega so narejene masten, da se sama omazanija ne prijema, so pa tudi bolj trpežne - cena od 30 evrov dalje nekje ni vedel točno.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov