Impreza WRX STI 2006 - Hawkey
Re: Impreza WRX STI 2006 - Hawkey
:243432
hj :iuh
Živjo.Saso napisal/-a:Cestitke za nakup....
Lepo si jo poslikal in povedal par zanimivih...
Predvidevam, da si po nekaj narejenih kilometrih, mislil par 10 tisoc narejenih kilometrov...glede na to, da si podal oceno, da se Toyo gumam ne more nic priblizat, ker si verjetno sprobal ze par setov razlicnih proizvajalcev....zanimivo se mi je zdelo tudi, da si avto celo downgrejdal kot si se izrazil, ker je verjetno prehuda raketa, ponavadi je ravno obratno.... najzanimivejsa je pa opazka o nevtralnem avtu in riti, ki ne rine ven.... kolikor sem prebral iz postov o tem avtu mi ni bilo vidno, da je bilo v podvozje vlozeno kupe denarja, da bi govoril o nevtralnem ali kar koli ze....
Zares ti zelim veliko uzitkov z avtom, vendar se prosim vzdrzi takih zgodbic preden naredis nekaj resnih kilometrov z njim!
Lp
Ubistvu je Ircar razložil bolj detaljno, tako kot sem mislil, avto se peljel nevtralno, se pravi čež zavoj ne gre ne rit po svoje ne sprednji konec. K temu pripomoreju verjetno gume in whiteline podvozje.
Gum res nisem veliko sprobal, ampak kar sem to sedaj, so pač toyo glede handlinga najboljše.
Downgrajdal sem, če se lahko tako izrazim, whiteline gumice pri menjalniku smo zamenjali za originalne, saj se je prenašalo preveč tresljajev v notranjost. Zamenjal sem tudi zadnji lonec za tišjega.
Moram reči, da sem bil sam kar presenečen nad vodljivostjo avta v ovinkih. Avto je res narejen, tako podvozje kot motor.irCAR81 napisal/-a:Perota ne poznam, avto pa, kar je podvozja. eibach vzmeti (moje bivše hehe), nastavljiva whiteline stabilizatorja - spredaj 24 mm, zadaj 22, whiteline anti lift kit, whiteline bump-steer kit, whiteline linki spredaj in zadaj, vse možne gumice ki jih whiteline prodaja, ter optika bolj primerna za na dirkališče kot cesto. Nabavna cena tko čez palec, nekaj manj kot 2000 eurSaso napisal/-a: najzanimivejsa je pa opazka o nevtralnem avtu in riti, ki ne rine ven.... kolikor sem prebral iz postov o tem avtu mi ni bilo vidno, da je bilo v podvozje vlozeno kupe denarja, da bi govoril o nevtralnem ali kar koli ze....
Downgrade je po moje zato, ker določene stvari povzročajo precej vibracij in razne čudne zvoke v kabini, bistveno pa po moje ne vplivajo na lego. Prejšnjemu lastniku je bilo to všeč, novega najbrž moti.
Impreza je sigurno bolj zanimiva in vodljiva (vsaj po suhem) kot serijska, do ultimativne konfiguracije ji manjkajo samo še ene dobre gewinde in quick steering rack ali v eur: cca 3500.
- Žaan_Turbo
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 370
- Kraj: Gornji Grad
Živjo! Ti imaš črno hawkeye sti?wehi napisal/-a:Fajn ropotulja ja.Ampak una, ki se jo vidi na zadnji sliki skozi sovoznikovo šipo je pa vseeno boljša.
![]()
Hec, hec, tale tvoja je kar raketa ja.
Lp, Žan
Prišel, Videl, Scagal
Žan sprašuje wehija o njegovi črni. 
Živ, ja črna je moja ja.Žaan_Turbo napisal/-a:Živjo! Ti imaš črno hawkeye sti?wehi napisal/-a:Fajn ropotulja ja.Ampak una, ki se jo vidi na zadnji sliki skozi sovoznikovo šipo je pa vseeno boljša.
![]()
Hec, hec, tale tvoja je kar raketa ja.od koga si kupil? predstavi malo na forumu, pa povej kdaj boš prodajal
:mrgreen: :-)
Lp, Žan
wehi napisal/-a:Živ, ja črna je moja ja.Je pa to bivša od picinnija. No tko, zdej veste.
O prodaji pa sploh ne razmišljam, ker sem z avtom zaenkrat super zadovoljen.
Aja, pa slikca prece je v avatarju, več pa tako ni treba.
Go Westy, go!
Kdaj pa sledi kakšen video?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Top slikca! :.sup
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Hvala vsem!
Zaenkrat še ni nič pametnega. se igram s koti in delam si konektor za mikrofon (ker manjka zvok), katerega bom lahko priklopil na kamero, ko bo ta tudi v ohišju.Thomas22 napisal/-a:Kdaj pa sledi kakšen video?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov