Špilferderber!!!beliblisk napisal/-a:Sj ste že odkril zasebna sporočila ane? :.sup
Impreza GT by 4WD
Re: Impreza GT by 4WD
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Block napisal/-a:Božo,
osebno sicer dvomim za zadrego s časom, a vseeno spoštujem tvojo odločitev, da ne prideš osebno prevzet obljubljenega denarja. Čeprav nimam prav ničesar proti klubu ljubiteljev vozil Subaru (ravno obratno, verjetno se bom kmalu sam ali pa vsaj sin včlanil vanj), pa se mi zdi nelogično nakazovat denar na klub, saj si mi konec koncev ti predlagal, da bi krila vsak polovico stroška popravila motorja. Sam svojo besedo vedno držim (verjamem, da jo boš tudi ti), zato ti predlagam, da mi sporočiš številko tvojega TRR, kamor ti bom nakazal denar. Kaj boš potem ti storil z njim, je seveda tvoja odločitev, v katero se ne mislim vtikat. Da ne izpadeva bebca, ki se nista sposobna pogovarjat po telefonu, predlagam, da me pokličeš, da dorečeva še vse podrobnosti.
Lp, Slavko
bom jaz napisu od Božota TRR da bo potem mir :
Ali lahko javno napišeta imena mehanikov, ki so rihtal tale avto. Pa kr oba napišta, ker imata oba očitno slabe mehanike, da se ne bo še kdo nasral ob takih mehanikih.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ja, zdaj jih res vidim, hvala za opozorilo. Jih bomo uporabljal od tega trenutka naprej.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Block napisal/-a:Ja, zdaj jih res vidim, hvala za opozorilo. Jih bomo uporabljal od tega trenutka naprej.
Sj je blo fino dokler je trajalnebivedu napisal/-a:Špilferderber!!!beliblisk napisal/-a:Sj ste že odkril zasebna sporočila ane? :.sup
Ampak vseeno bi rad vedel imena mehanikov, ker taki drastični posegi, ki naj bi bili narejeni, pa niso, se mi zdijo slabi za vse uporabnike subarujev in bi blo dobro vsem uporabnikom pokazat, kan naj ne peljejo avta servisirat, ali pa da so vsaj pozorni, ko se kaj na njihovem avtu dela, da vidijo, da je stvar res zamenjana.
Sem tudi sam že dobil primer - 5mm odvita matica na prednjem kolesu (začuda se ni nič drlo, pa je bil ležaj uničen in tudi čutilo seni pri vožnji, opozoril me je pa na to pri tehničnem pregledu) in za 180 stopinj obrnjena polosovina in na silo zabit zatič, da sva se s karlijem matrala kr nekaj časa, da sva to rešila.
Sem tudi sam že dobil primer - 5mm odvita matica na prednjem kolesu (začuda se ni nič drlo, pa je bil ležaj uničen in tudi čutilo seni pri vožnji, opozoril me je pa na to pri tehničnem pregledu) in za 180 stopinj obrnjena polosovina in na silo zabit zatič, da sva se s karlijem matrala kr nekaj časa, da sva to rešila.
Nočem imeti nič pri tej zadevi vendar kot predsednik kluba moram dodati svoje mnenje.
Božo me je prosil,če se lahko osebno srečava in dorečeva par stvari.Seveda sem se takoj odzval saj je moje delo pomagati članom kluba in ga povabil na piknik.Povedal mi je vajino zgodbo in rekel,da sprejme tvoj predlog za poplačilo stroškov,ki so nastali pri popravilu avta vendar pa,da noče imeti nič z tem denarjem in da sumi,da ga boš žejnega peljal čez vodo.Zato se je odločil,da denar nameni klubu.Tako,da Slavko,če si resen glede končanja vajinega spora ti predlagam,da mi pošlješ ZS in bomo skupaj rešili zadevo.Hvala
Božo me je prosil,če se lahko osebno srečava in dorečeva par stvari.Seveda sem se takoj odzval saj je moje delo pomagati članom kluba in ga povabil na piknik.Povedal mi je vajino zgodbo in rekel,da sprejme tvoj predlog za poplačilo stroškov,ki so nastali pri popravilu avta vendar pa,da noče imeti nič z tem denarjem in da sumi,da ga boš žejnega peljal čez vodo.Zato se je odločil,da denar nameni klubu.Tako,da Slavko,če si resen glede končanja vajinega spora ti predlagam,da mi pošlješ ZS in bomo skupaj rešili zadevo.Hvala
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
:.sup
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Zdaj pa, ko je tema spet odklenjena, nam zaupaj kako napreduje avto, kaj počneš?! 
Impreza od aprila stoji neregistrirana :ztzutuz
Smo pa zamenjali olje v menjalniku in difu .
Zdaj je notri olje Spirax S6 AXME 75W-90 in menjalnik se lepše pretika :.sup
Smo pa zamenjali olje v menjalniku in difu .
Zdaj je notri olje Spirax S6 AXME 75W-90 in menjalnik se lepše pretika :.sup
Vesela novica - Moja drvarnca je spet mobilna
Potrebno je bilo temeljito obnoviti zavore. Hvala SCOOBY.SI za odlične bremze (dobra hitrost :.sup )
Izpušni sistem je tudi bil ves luknjast in brez katalizatorja.
Pri SCOOBY.SI -ju sem dobil originalen katalizator za imprezo, mojster je zavaril luknje,odrezal kos cevi in nadomestil z drugo (ta kitajsk rosfraj je jeba za švasat :4r ).
In končno sem opravil tehnični pregled in registriral avto
Potrebno je bilo temeljito obnoviti zavore. Hvala SCOOBY.SI za odlične bremze (dobra hitrost :.sup )
Izpušni sistem je tudi bil ves luknjast in brez katalizatorja.
Pri SCOOBY.SI -ju sem dobil originalen katalizator za imprezo, mojster je zavaril luknje,odrezal kos cevi in nadomestil z drugo (ta kitajsk rosfraj je jeba za švasat :4r ).
In končno sem opravil tehnični pregled in registriral avto
No zdej se pa mal pel z svojo najdražjo :mrgreen:
Danes smo se peljali do Bloškega jezera 
Cesta od V.Lašč do tm je res fina :.sup
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost